Zlew gastronomiczny z komorą po lewej stronie z maskownicą i półką Mega-M o wymiarach 100x60x85 cm
Zlew gastronomiczny z komora po lewej stronie i półką w rozmiarze 100x60x85 cm to funkcjonalne wyposażenie każdej profesjonalnej kuchni. Zlew został wykonany ze stali nierdzewnej, co czyni go wysoce odpornym na zarysowania, wgniecenia i korozję. Mebel posiada blat po  prawej stronie komory, który sprawdzi się jako przestrzeń robocza w kuchni, a także jako ociekacz na mokre naczynia. Oprócz tego zlew gastronomiczny został wyposażony w półkę do przechowywania najpotrzebniejszych akcesoriów, rant chroniący ścianę przed zachlapaniem oraz nóżki z regulacją.
Zalety zlewu gastronomicznego z komorą po lewej stronie i półką Mega-M
 - Skręcana, intuicyjna konstrukcja - samodzielny, bezproblemowy montaż bez użycia dodatkowych narzędzi.
 
 - Wysokiej jakości stal nierdzewna - materiał łatwy do utrzymania w czystości i odporny na wszelkie uszkodzenia.
 
 - Pojemna komora zlewu po lewej stronie - pozwala na mycie i płukanie dużych naczyń, które nie zmieszczą się do zmywarki.
 
 - Blat po prawej stronie komory zlewu - dodatkowa przestrzeń robocza w kuchni z bliskim dostępem do wody lub praktyczny ociekacz na mokre naczynia.
 
 - Wysoki rant - zabezpiecza przestrzeń między stołem a ścianą przed zabrudzeniami.
 
 - Dolna półka - cenna w każdej kuchni dodatkowa powierzchnia do przechowywania akcesoriów kuchennych.
 
 - Regulowane nóżki - pozwalają zniwelować wszelkie nierówności podłoża.
 
Przyścienny zlew gastronomiczny z komorą po lewej stronie i półką Mega-M - zastosowanie
Zlew ze stali nierdzewnej z komorą po lewej stronie i półką to połączenie dobrego wyglądu z funkcjonalnością. Pojemna komora zlewu idealnie sprawdzi się do ręcznego mycia i płukania naczyń, które nie mieszczą się w zmywarce, a także do rozmrażania żywności czy płukania np. warzyw i owoców. Pozostała część blatu stanowi niezbędną w każdej kuchni przestrzeń roboczą, której wielkim atutem jest bliski dostęp do bieżącej wody. Zlew gastronomiczny Mega-M znajdzie zastosowanie w lokalach gastronomicznych, cateringu, dużych i małych sklepach spożywczych, stoiskach mięsnych, stołówkach, punktach masowego żywienia oraz w każdej profesjonalnej kuchni, w której ceni się komfort i bezpieczeństwo pracy.
 
 
 | Wymiary zewnętrzne: | 
 
 
 
 
 
 
 | Szerokość (cm) | 
 
  100 
  | 
  
 
 | Głębokość (cm) | 
 
  60 
  | 
  
 
 | Wysokość (cm) | 
 
  85 
  | 
  
 
  
  | 
 
 
 | Pozostałe parametry zlewu: | 
 
 
 
 
 
 
 | Ilość komór | 
 
  1 
  | 
  
 
 | Umiejscowienie komory | 
 
  Lewa strona 
  | 
  
 
 | Długość komory (cm) | 
 
  40 
  | 
  
 
 | Szerokość komory (cm) | 
 
  40 
  | 
  
 
 | Głębokość komory (cm) | 
 
  25 
  | 
  
 
 | Regulowane nóżki | 
 
  Tak 
  | 
  
 
 | Półka | 
 
  Tak 
  | 
  
 
  
  |