Zlew gastronomiczny z komorą po lewej stronie z maskownicą i półką Mega-M o wymiarach 100x60x85 cm
Zlew gastronomiczny z komora po lewej stronie i półką w rozmiarze 100x60x85 cm to funkcjonalne wyposażenie każdej profesjonalnej kuchni. Zlew został wykonany ze stali nierdzewnej, co czyni go wysoce odpornym na zarysowania, wgniecenia i korozję. Mebel posiada blat po  prawej stronie komory, który sprawdzi się jako przestrzeń robocza w kuchni, a także jako ociekacz na mokre naczynia. Oprócz tego zlew gastronomiczny został wyposażony w półkę do przechowywania najpotrzebniejszych akcesoriów, rant chroniący ścianę przed zachlapaniem oraz nóżki z regulacją.
Zalety zlewu gastronomicznego z komorą po lewej stronie i półką Mega-M
 - Skręcana, intuicyjna konstrukcja - samodzielny, bezproblemowy montaż bez użycia dodatkowych narzędzi.
- Wysokiej jakości stal nierdzewna - materiał łatwy do utrzymania w czystości i odporny na wszelkie uszkodzenia.
- Pojemna komora zlewu po lewej stronie - pozwala na mycie i płukanie dużych naczyń, które nie zmieszczą się do zmywarki.
- Blat po prawej stronie komory zlewu - dodatkowa przestrzeń robocza w kuchni z bliskim dostępem do wody lub praktyczny ociekacz na mokre naczynia.
- Wysoki rant - zabezpiecza przestrzeń między stołem a ścianą przed zabrudzeniami.
- Dolna półka - cenna w każdej kuchni dodatkowa powierzchnia do przechowywania akcesoriów kuchennych.
- Regulowane nóżki - pozwalają zniwelować wszelkie nierówności podłoża.
Przyścienny zlew gastronomiczny z komorą po lewej stronie i półką Mega-M - zastosowanie
Zlew ze stali nierdzewnej z komorą po lewej stronie i półką to połączenie dobrego wyglądu z funkcjonalnością. Pojemna komora zlewu idealnie sprawdzi się do ręcznego mycia i płukania naczyń, które nie mieszczą się w zmywarce, a także do rozmrażania żywności czy płukania np. warzyw i owoców. Pozostała część blatu stanowi niezbędną w każdej kuchni przestrzeń roboczą, której wielkim atutem jest bliski dostęp do bieżącej wody. Zlew gastronomiczny Mega-M znajdzie zastosowanie w lokalach gastronomicznych, cateringu, dużych i małych sklepach spożywczych, stoiskach mięsnych, stołówkach, punktach masowego żywienia oraz w każdej profesjonalnej kuchni, w której ceni się komfort i bezpieczeństwo pracy.
 
 
 | Wymiary zewnętrzne: | 
 
 | 
 
 
 | Szerokość (cm) | 100 |  
 | Głębokość (cm) | 60 |  
 | Wysokość (cm) | 85 |  | 
 
 | Pozostałe parametry zlewu: | 
 
 | 
 
 
 | Ilość komór | 1 |  
 | Umiejscowienie komory | Lewa strona |  
 | Długość komory (cm) | 40 |  
 | Szerokość komory (cm) | 40 |  
 | Głębokość komory (cm) | 25 |  
 | Regulowane nóżki | Tak |  
 | Półka | Tak |  |