WhatsApp
Możliwość przedłużenia gwarancji fabrycznej do 5 lat. Szczegóły: 733 130 139

Krajalnica do pieczywa, ciast biszkoptowych | krajalnica pozioma | Taglio | RQ

Numer katalogowy: GP-Taglio
Dostępność: W sprzedaży
53968.00
53968.00
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Opis:

  • Profesjonalna, horyzontalna krajalnica do pieczywa i produktów cukierniczych
  • Przeznaczona do cięcia ciast biszkoptowych, bułek lub bagietek
  • Krojenie odbywa się wzdłuż produktu, co znajduje szerokie zastosowanie w produkcji tortów, czy kanapek
  • Produkty do cięcia są transportowane do ostrza za pomocą taśmy transportowej i taśmy dociskowej
  • Taśmę dociskową można regulować na wysokość, dostosowując do rodzaju krojonego produktu
  • Płynna regulacja prędkości przesuwu taśmy
  • W standardzie załączone są 3 noże tnące
  • Zależnie od rodzaju krojonego produktu, można zastosować 1, 2 lub 3 noże (należy pamiętać o konieczności napięcia każdego ostrza)
  • Noże można montować na różnych wysokościach, gdzie minimalny dystans wynosi 5 mm, a maksymalny 90 mm
  • Wysokiej jakości taśma robocza o szerokości 405 mm
  • Pod taśmą transportową znajduje się szczotka czyszcząca, która oczyszcza taśmę z okruchów
  • Podniesienie pokryw bezpieczeństwa powoduje natychmiastowe zatrzymanie pracy urządzenia
  • System czyszczenia taśmy roboczej - system ten umożliwia wyczyszczenie przestrzeni między taśmą transportową a konstrukcją ramienia
  • Kółka transportowe umożliwiają swobodne przemieszczanie krajalnicy

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 1820x763x1320
  • Maksymalna wysokość produktu [mm]: 90
  • Zakres regulacji noży [mm]: 5 - 90
  • Prędkość taśmy [cm/sek]: 2,5 - 16
  • Szerokość taśmy transportowej [mm]: 405
  • Ilość noży: 3 
  • Moc [kW]: 0,525
  • Zasilanie [V]: 230
  • Waga [kg]: 205
Parametry:

Dane producenta

Resto Quality
Zamknięta 10/1,5
30-554 Kraków
Poland

12-307-06-72
info@restoquality.pl

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: