WhatsApp

Stół Gastronomiczny Ze Stali Ze Zlewem Nierdzewny 60x60 Hendi 811849

Numer katalogowy: 811849
Dostępność: W sprzedaży
1043.00
1043.00
1032.57 1032.57 cena z kodem: PRO25
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Stół ze zlewem gastronomiczny 60x60 Hendi 811849

  • Komora i blat ze stali nierdzewnej kwasoodpornej AISI 304
  • Zlew 400x400x(H)250 mm
  • Nogi z regulacją wysokości wykonane z profilu kwadratowego
  • Rant tylny: 40 mm
  • Otwór o śr. 30 mm pod standardowe baterie (np. Hendi 970515 i 970508)
  • Odpływ o śr. 52 mm przystosowany do standardowych syfonów
  • Przeznaczony do samodzielnego montażu
  • Wymiary zewnętrzne: 600x600x(H)850
  • Posiada atest
  • Marka: Hendi/Polgast
  • Kod: 811849

Meble nierdzewne do gastronomii - Hendi 811849

Jeśli szukasz profesjonalnych mebli nierdzewnych z atestem, zapoznaj się z naszą ofertą. Produkowane przez nas wyroby ze stali nierdzewnej dla gastronomii posiadają ATEST i mogą być używane w kontakcie z żywnością. Szeroki wybór gastronomicznych mebli nierdzewnych z oferty Gastroprofit pozwala na dopasowanie odpowiedniego rodzaju mebla do swoich potrzeb. Zamawiając meble ze stali nierdzewnej w naszej firmie, masz pewność, że współpracujesz z najlepszymi. Doświadczeni pracownicy działu handlowego wraz z konstruktorami pomogą dobrać stoły robocze, baseny gastronomiczne, szafy ze stali nierdzewnej, wózki gastronomiczne na wymiar, a także półki, szafki wiszące i okapy do gastronomii. Oprócz prezentowanego produktu Hendi 811849, oferujemy inne meble, w których masz pełną dowolność w kwestii wymiarów, a także wybór materiału z którego produkujemy meble (AISI 430 lub AISI 304) w zależności od wymagań.

Parametry:
Długość (mm):
600
Zdjęcie:
Katalogowe uniwersalne dla wszystkich rozmiarów
Status:
Produkcja na zamówienie
Szerokość - A:
60 cm
Głębokość - B:
60 cm
Wysokość - H:
85 cm
Atest dla Sanepidu:
Tak, deklaracja zgodności
Szerokość (mm):
600
Wysokość (mm):
850
Nowość:
nl;de;fr;en;it;es;pt
Cecha:
Lokalizacja komory - pośrodku
Ilość w opakow.::
1

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: