WhatsApp

Profesjonalna Wałkownica Do Ciasta Ø45 Cm Z Pedałem Prismafood Hendi 226643

Numer katalogowy: 226643
Dostępność: W sprzedaży
4926.00
4926.00
4581.18 4581.18 cena z kodem: HENDIWIOSNA25
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Wałkownica do ciasta ø45 cm z pedałem nożnym Hendi 226643

Profesjonalna wałkowarka do ciasta na pizzę lub pierogi. Wysoka jakość wykonania, solidna konstrukcja oraz doskonałe parametry sprawiają, że urządzenie gastronomiczne doskonale nadaje się do zastosowań w pizzeriach, restauracjach czy zakładach produkcyjnych. Wałkownica do ciasta 226643 służy do rozwałkowywania zimnego ciasta do pizzy, makaronu i pierogów. Urządzenie do rozwałkowywania ciasta Hendi 226643 nie nagrzewa ciasta podczas pracy. Wałkowarka znacznie zmiejsza czas pracy personelu dzięki czemu Twoi pracownicy będą mogli zająć się czymś innym. 

Wałkowarka Hendi 226643

  • Dwie pary regulowanych wałków do ustawienia grubości ciasta 0-4 mm i nadania mu okrągłego kształtu
  • Osobne osłony wałków dla łatwej i bezpiecznej pracy
  • Elektryczny pedał nożny w zestawie
  • Średnica ciasta: 26 do 45 cm
  • Wsad ciasta: 0,22-0,90 kg
  • Zasilanie: 230 V
  • Moc: 250 W
  • Wymiary (mm): 665x435x(H)715 mm
  • Waga: 41 kg
  • Wykonana ze stali nierdzewnej
  • Posiada atest
  • Marka: Hendi
  • Kod: 226643

Parametry:
Długość (mm):
665
Programowalny:
False
Szerokość (mm):
435
Wysokość (mm):
715
Moc wejściowa (W):
250
Cecha:
waga porcji ciasta 0,22-0,90 kg
ProductMaterials:
HDPE (High density Polyethylene);Stainless steel
Ilość w opakow.::
1

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: