WhatsApp
Infolinia: 733 130 139

Pojemnik termoizolacyjny 685x485x360 80L Hendi 707456

Numer katalogowy: 707456
Dostępność: W sprzedaży
176.00
176.00
172.48 172.48 cena z kodem: HENDI
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
18
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier przedpłata 20
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Pojemnik termoizolacyjny eco 600x400 80L Hendi 707456

Pojemnik termiczny służący do bezpiecznego przechowywania artykułów spożywczych w czasie transportu i magazynowania, szczególnie przydatny w gastronomii i cateringu, gdzie wymagana jest duża odporność na uszkodzenia mechaniczne i utrzymanie stabilnej temperatury wewnątrz pojemnika.

Pojemnik Hendi 707456

 Przeznaczony jest do bezpośredniego lub pośredniego kontaktu z żywnością w warunkach długotrwałego chłodzenia lub mrożenia, a także do podgrzewania do 70°C nie dłużej niż przez 2 h, podgrzewania do 100°C nie dłużej niż 15 min. Wykonany z piocelanu czarnego LSP EB w technologii formowania.

Pojemnik termiczny Hendi

Jest łatwy w utrzymaniu czystości oraz bardzo lekki. Doskonale utrzymuje zarówno niską, jak i wysoką temperaturę dań. Niezwykle odporny na uszkodzenia mechaniczne. Ergonomiczne uchwyty ułatwiające transportowanie. Pojemniki Hendi nadają się do piętrowania. Wewnętrzna wielkość pojemnika przystosowana do blach 600×400 mm. Spełnia wymagania prawne i higieniczne opakowania do bezpośredniego kontaktu z żywnością. Pojemność: 80l, wymiary (mm): 685x485x(H)360 / 625x425x(H)300.
Parametry:
Długość (mm):
685
Kolor.:
czarny
Rozmiar GN:
GN 1/1
Szerokość (mm):
485
Wysokość (mm):
360
Ilość w opakowaniu (2):
1
Cecha:
80 l
Długość wewnętrzna (mm):
625
Szerokość wewnętrzna (mm):
425
Wysokość wewnętrzna (mm):
300
ProductSummary:
Indispensable equipment of every catering establishment and an ideal solution for gastronomy. Designed to keep food safe during transport and storage. High resistance to mechanical damage Temperature inside the container remains constant.
Objętość użytkowa (L):
80
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: