WhatsApp
Zapytaj o możliwość przedłużenia gwarancji do 5 lat. Szczegóły: 733 130 139
Produkty HENDI od 299 PLN z dodatkowym upustem. Skorzystaj z okazji.

Płyta Grillowa Elektryczna Ryflowana 400x700 Bartscher 286507

Numer katalogowy: 286507
Dostępność: W sprzedaży
11548.00
11548.00
11201.56 11201.56 cena z kodem: JESTTANIEJ3
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 5 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier express przedpłata 35

Informacje o produkcie:
  • Ilość stref grzewczych: 1
  • Wersja powierzchni do smażenia: Ryflowane
  • Regulacja wysokości od: 850 mm
  • Przyłącze urządzenia: 3 NAC
  • Moc przyłączeniowa: 5 kW
  • Lampka kontrolna: Nagrzewanie ,Wł./wył.
  • Termostat bezpieczeństwa: Tak
  • Regulacja wysokości do: 900 mm
  • Typ: Urządzenie stojące
  • Materiał: CNS 18/10
  • Szerokość powierzchni do smażenia: 320 mm
  • Napięcie: 400 V
  • Regulowana wysokość nóżek: Tak
  • Seria: 700
  • Rodzaj podstawy: Otwarte
  • Częstotliwość: 50/60 Hz
  • Materiał powierzchni do smażenia: Stal
  • W zestawie: -
  • Tryb pracy: Elektr.
  • Głębokość powierzchni do smażenia: 445 mm
  • Ważna wskazówka: -
  • Wymiary: szer. 400.0 x gł. 700.0 x wys. 850.0 mm
  • Waga: 46,00 kg
Do pobrania:
Karta danych
Rysunek w rozłożeniu na części
Schemat ideowy

Parametry:
Wysokość.:
850.0
Szerokość.:
400.0
Napięcie:
400 V
Głębokość.:
700.0
Materiał:
CNS 18/10
Ważna wskazówka:
-
W zestawie:
-
Częstotliwość:
50/60Hz
Lampka kontrolna:
Nagrzewanie ,Wł./wył.
Moc przyłączeniowa:
5 kW
Seria:
700
Wersja powierzchni do smażenia:
Ryflowane
Typ:
Urządzenie stojące
Tryb pracy:
Elektr.
Przyłącze urządzenia:
3 NAC
Rodzaj podstawy:
Otwarte
Regulowana wysokość nóżek:
Tak
Regulacja wysokości do:
900 mm
Regulacja wysokości od:
850 mm
Termostat bezpieczeństwa:
Tak
Ilość stref grzewczych:
1
Szerokość powierzchni do smażenia:
320 mm
Materiał powierzchni do smażenia:
Stal
Głębokość powierzchni do smażenia:
445 mm

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: