WhatsApp
Infolinia: 733 130 139

Opiekacz Grill Do Kebaba Gyros Gazowy 4-Palnikowy Hendi 226001

Numer katalogowy: 226001
Dostępność: W sprzedaży
3399.00 3639.00 -7%
3399.00 3639.00 -7%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
3566.22 3566.22
Do końca promocji pozostało:
3331.02 3331.02 cena z kodem: HENDI
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Opiekacz do kebaba gyros gazowy 4-palnikowy Hendi 226001

Prezentowany model opiekacza do kebaba (gyrosa) marki Hendi, to solidne urządzenie wykonane z wysokiej jakości materiałów. Jeśli nie chcesz przepłacać za sprzęt niemieckich lub francuskich marek to jakość i wykonanie grilla gazowego Hendi przekonają Cię o słuszności tego podejścia. Napęd umieszczony w górnej części urządzenia oraz 4 palniki, umożliwiają równe i szybkie opiekanie mięsa. Dodatkowym atutem są osłony boczne do koncentrowania ciepła, które znajdziesz w standardzie. W naszej ofercie znajdziesz również części zamienne, by mieć pewność, że po latach eksploatacji, sprzęt nadal będzie mógł zachować swoją sprawność.

Specyfikacja opiekacza do kebaba Hendi

  • Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej
  • 4 palniki o łącznej mocy 12 kW
  • Pracuje na gaz ziemny z możliwością zmiany na gaz butlowy
  • Posiada wentyl bezpieczeństwa
  • Szeroka powierzchnia grzewcza skraca czas pieczenia
  • Silnik z możliwością zmiany kierunku obrotów
  • 2 osłony termiczne ze stali nierdzewnej odchylane skrzydłowo (prawa i lewa)
  • Regulacja odległości rożna od elementów grzejnych
  • Wyjmowana taca na wytopiony tłuszcz

Dame techniczne:

  • Długość rożna 900 mm
  • Wsad mięsa od 50 do 80 kg
  • Waga 30 kg
  • Urządzenie fabrycznie przystosowane do GZ 50 (gaz ziemny)
  • Dysze na propan-butan (gaz z butli) w komplecie
  • Wymiary (mm): 470x550x(H)1150
  • Posiada atest
  • Kod: 226001
Parametry:
Długość (mm):
470
Szerokość (mm):
550
Wysokość (mm):
1150
Ilość w opakowaniu (2):
1
ProductMaterials:
Stainless steel
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: