WhatsApp

Mikser Spiralny 38 Kg/42l Plus Bartscher

Numer katalogowy: 101869
Dostępność: W sprzedaży
13750.00
13750.00
13337.5 13337.5 cena z kodem: JESTTANIEJ3
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 5 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier express przedpłata 35

Dobrze zaprojektowana miesiarka, dzięki której przygotujesz nie tylko różne rodzaje ciasta. Drugi stopień prędkości pozwala również utrzymać właściwą konsystencję ciasta po jego przygotowaniu.


Informacje o produkcie:
  • Wyświetlacz cyfrowy: Nie
  • Częstotliwość: 50 Hz
  • Ilość przygotowanego ciasta: 38 kg / 42 litry
  • Dzieża zdejmowana: Tak
  • Wyłącznik bezpieczeństwa: Tak
  • W zestawie: 1 hak do wyrabiania ciasta, stal szlachetna
  • Timer: Nie
  • Przyłącze urządzenia: 3 NAC
  • Napięcie: 400 V
  • Włącznik/wyłącznik: Tak
  • Właściwości: Idealnie nadaje się do ścisłych ciast (np. ciasto na pizzę lub chleb) ,Z podnoszoną głowicą i zdejmowanymi misami ,Detekcja położenia misy za pomocą czujnika
  • Regulacja prędkości: 1 stopień + zachowanie konsystencji
  • Materiał: odlew żeliwny ,Z powłoką
  • Moc przyłączeniowa: 1.5 kW
  • Materiał dzieży: Stal szlachetna
  • Ważna wskazówka: -
  • Wymiary: szer. 480.0 x gł. 800.0 x wys. 730.0 mm
  • Waga: 114,80 kg
Do pobrania:
Karta danych
Rysunek w rozłożeniu na części
Schemat ideowy

Parametry:
Wysokość.:
730.0
Szerokość.:
480.0
Napięcie:
400 V
Głębokość.:
800.0
Materiał:
odlew żeliwny ,Z powłoką
Ważna wskazówka:
-
W zestawie:
1 hak do wyrabiania ciasta, stal szlachetna
Właściwości:
Idealnie nadaje się do ścisłych ciast (np. ciasto na pizzę lub chleb) ,Z podnoszoną głowicą i zdejmowanymi misami ,Detekcja położenia misy za pomocą czujnika
Częstotliwość:
50Hz
Moc przyłączeniowa:
1.5 kW
Włącznik/wyłącznik:
Tak
Regulacja prędkości:
1 stopień + zachowanie konsystencji
Przyłącze urządzenia:
3 NAC
Wyłącznik bezpieczeństwa:
Tak
Wyświetlacz cyfrowy:
Nie
Timer:
Nie
Materiał dzieży:
Stal szlachetna
Ilość przygotowanego ciasta:
38 kg / 42 litry
Dzieża zdejmowana:
Tak

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: