WhatsApp

Mikser Ręczny Kuchenny Ramię 235 mm Bartscher

Numer katalogowy: 130116
Dostępność: W sprzedaży
1972.00
1972.00
1932.56 1932.56 cena z kodem: WAKACJESTART
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 5 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Orlen Paczka 16.99
  • Kurier pobranie 19.99
  • Kurier express przedpłata 29.99

Przygotowywanie purée, miksowanie i rozdrabnianie ciepłych lub zimnych potraw. Pasująca trzepaczka i mieszadło emulgujące umożliwia mieszanie, ubijanie i emulgowanie. Cały pakiet wchodzący w skład poręcznego blendera ręcznego spełni każde życzenie.


Informacje o produkcie:
  • Częstotliwość: 50-60 Hz
  • Włącznik/wyłącznik: Tak
  • Wersja noża: 2 ostrza ,Ø 46 mm
  • W zestawie: -
  • Materiał rozdrabniacza: CNS 18/10
  • Długość przewodu: 1.8 m
  • Długość rozdrabniacza: 235 mm
  • Kolor: Pomarańczowy
  • Sterowanie: Elektronicznie ,Pokrętło ,Przycisk
  • Właściwości: Obróbka ciepłych i zimnych potraw
  • Prędkość obrotowa miksera maks.: 15000 obr. / min.
  • Przystosowane do: Miksowanie ,Przygotowywanie purée ,Rozdrabnianie
  • Napięcie: 230 V
  • Obróbka maks.: Ok. 20 litrów
  • Regulacja prędkości: Bezstopniowo
  • Materiał: CNS 18/10 ,Tworzywo sztuczne
  • Rozdrabniacz zdejmowany: Tak
  • Moc przyłączeniowa: 0.25 kW
  • Ważna wskazówka: -
  • Wymiary: szer. 75.0 x gł. 135.0 x wys. 515.0 mm
  • Waga: 1,40 kg
Do pobrania:
Karta danych
Instrukcja obsługi
Rysunek w rozłożeniu na części
Schemat ideowy

Parametry:
Wysokość.:
515.0
Szerokość.:
75.0
Kolor.:
pomarańczowy
Napięcie:
230 V
Głębokość.:
135.0
Materiał:
CNS 18/10 ,Tworzywo sztuczne
Ważna wskazówka:
-
Przystosowane do:
Miksowanie ,Przygotowywanie purée ,Rozdrabnianie
W zestawie:
-
Właściwości:
Obróbka ciepłych i zimnych potraw
Częstotliwość:
50-60 Hz
Moc przyłączeniowa:
0.25 kW
Włącznik/wyłącznik:
Tak
Sterowanie:
Elektronicznie ,Pokrętło ,Przycisk
Regulacja prędkości:
Bezstopniowo
Materiał rozdrabniacza:
CNS 18/10
Wersja noża:
2 ostrza ,Ø 46 mm
Długość przewodu:
1.8 m
Długość rozdrabniacza:
235 mm
Prędkość obrotowa miksera maks.:
15000 obr. / min.
Obróbka maks.:
Ok. 20 litrów
Rozdrabniacz zdejmowany:
Tak

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

INSTRUKCJA BEZPIECZEŃSTWA - GASTRONOMIA

W celu zapewnienia bezpiecznego użytkowania urządzeń i akcesoriów gastronomicznych, należy przestrzegać poniższych zasad i ostrzeżeń. Dotyczą one wszystkich grup produktów wykorzystywanych w profesjonalnej kuchni.

Zagrożenia ogólne i środki ostrożności

Porażenie prądem: Upewnij się, że wszystkie urządzenia elektryczne są prawidłowo uziemione i regularnie sprawdzane. Unikaj kontaktu z wodą podczas użytkowania.

Oparzenia: Pracując z gorącymi powierzchniami, używaj rękawic ochronnych i zachowuj ostrożność. Monitoruj temperaturę pracy urządzeń.

Skaleczenia i zranienia: Korzystaj z właściwych narzędzi i technik pracy. Zawsze noś rękawice ochronne i uważaj na ostre krawędzie.

Zatrzaśnięcia i przygniecenia: Stosuj osłony i zabezpieczenia w urządzeniach z ruchomymi elementami. Szkol pracowników z zakresu bezpiecznej obsługi.

Pożar: Regularnie czyść urządzenia z tłuszczu i innych łatwopalnych substancji. Sprawdzaj stan instalacji elektrycznej.

Wycieki substancji: W przypadku wycieku smarów lub chemikaliów natychmiast oczyść miejsce i stosuj środki ochrony osobistej.

Uderzenia i upadki: Zabezpiecz przechowywane surowce oraz elementy maszyn. W razie potrzeby używaj kasku ochronnego.

Hałas: Stosuj ochronniki słuchu i przeprowadzaj badania słuchu personelu.

Ergonomia: Dostosuj stanowiska pracy do użytkownika. Zapewnij ergonomiczne szkolenie dla personelu.

Szkodliwe substancje: Unikaj wdychania oparów i pyłów. Zapewnij wentylację i używaj masek ochronnych.

Zalecenia szczegółowe według grup produktowych Urządzenia grzewcze

Ryzyko oparzeń i pożaru.

Nie zostawiaj urządzeń bez nadzoru podczas pracy.

Unikaj kontaktu z gorącymi powierzchniami.

Używaj wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia chłodnicze

Przeznaczone do chłodzenia produktów spożywczych.

Regularnie serwisuj, aby uniknąć wycieków czynnika chłodniczego.

Zachowaj ostrożność – wilgoć może powodować poślizg.

Chemia gastronomiczna

Ryzyko poparzeń chemicznych i zatrucia oparami.

Nie spożywać. W razie kontaktu ze skórą lub oczami – przemyć wodą.

Używać zgodnie z instrukcją i przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

Ryzyko zranienia – szczególnie przy pracy z ostrymi elementami.

Nie wkładaj rąk do ruchomych części.

Stosuj ochronę słuchu przy głośnych urządzeniach.

Meble nierdzewne

Przeznaczone do kontaktu z żywnością.

Uważaj na ostre krawędzie w przypadku uszkodzeń.

Montaż zgodnie z instrukcją.

Urządzenia elektryczne

Ryzyko porażenia prądem i pożaru.

Podłączenie wyłącznie przez wykwalifikowany personel.

Unikać kontaktu z wodą i przeciążeń instalacji.

Urządzenia gazowe

Ryzyko wybuchu i pożaru.

Regularnie sprawdzaj szczelność instalacji gazowej.

Podłączaj wyłącznie przez uprawnione osoby.

Akcesoria gastronomiczne

Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością.

Ryzyko zranienia przy ostrych narzędziach.

Uważaj na metalowe elementy pozostawione na gorących powierzchniach.

Dotyczy wszystkich produktów

Wszystkie produkty posiadają oznaczenie CE oraz spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.

Używaj produktów wyłącznie zgodnie z ich przeznaczeniem.

Przed pierwszym użyciem zapoznaj się z instrukcją obsługi.

Regularne przeglądy i serwis znacząco zmniejszają ryzyko awarii.

W razie awarii natychmiast odłącz urządzenie od zasilania – nie naprawiaj samodzielnie.

Przechowuj urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: