WhatsApp
Możliwość przedłużenia gwarancji fabrycznej do 5 lat. Szczegóły: 733 130 139
Wszystkie zamówienia złożone i opłacone w 2024 roku będą zafakturowane z datą grudniową.

Kuchnia 4-Płytowa Elektryczna 2x2,6 + 2x1,5 kW Bartscher

Numer katalogowy: 115007
Dostępność: W sprzedaży
7042.00
7042.00
6830.74 6830.74 cena z kodem: JESTTANIEJ3
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier express przedpłata 35

Seria 650 - seria urządzeń gastronomicznych do profesjonalnej kuchni. Wyróżnia się optymalnym wykorzystaniem energii, niezwykłą wydajnością i wysokim komfortem czyszczenia. Dzięki modułowej budowie zapewnia łatwość łączenia i elastyczność w zakresie rozmieszczenia. Urządzenie jest w całości wykonane ze stali chromowo-niklowej 18/10.


Informacje o produkcie:
  • Regulowana wysokość nóżek: Nie
  • W zestawie: -
  • Rodzaj pól grzewczych: Elektr.
  • Wielkość pól grzewczych: 2 x Ø 220 mm, 2 x Ø 180 mm
  • Częstotliwość: 50/60 Hz
  • Napięcie: 400 V
  • Typ: Urządzenie nastolne
  • Ilość pól grzewczych: 4
  • Przyłącze urządzenia: 3 NAC
  • Właściwości: -
  • Ułożenie pól grzewczych: 2 x 2,6 kW, 2 x 1,5 kW
  • Tryb pracy: Elektr.
  • Materiał: CNS 18/10
  • Seria: 650
  • Moc przyłączeniowa: 8.2 kW
  • Ważna wskazówka: -
  • Wymiary: szer. 700.0 x gł. 650.0 x wys. 295.0 mm
  • Waga: 30,60 kg
Do pobrania:
Karta danych
Instrukcja obsługi
Rysunek w rozłożeniu na części
Schemat ideowy

Parametry:
Wysokość.:
295.0
Szerokość.:
700.0
Napięcie:
400 V
Głębokość.:
650.0
Materiał:
CNS 18/10
Ważna wskazówka:
-
W zestawie:
-
Właściwości:
-
Częstotliwość:
50/60Hz
Moc przyłączeniowa:
8.2 kW
Seria:
650
Typ:
Urządzenie nastolne
Tryb pracy:
Elektr.
Przyłącze urządzenia:
3 NAC
Regulowana wysokość nóżek:
Nie
Ilość pól grzewczych:
4
Rodzaj pól grzewczych:
Elektr.
Wielkość pól grzewczych:
2 x Ø 220 mm, 2 x Ø 180 mm
Ułożenie pól grzewczych:
2 x 2,6 kW, 2 x 1,5 kW

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: