WhatsApp

Kuchnia 4-Palnikowa Elektryczna + Piekarnik Z Termoobiegiem 1/1 Gn Bartscher

Numer katalogowy: 115059
Dostępność: W sprzedaży
Wysyłka w ciągu: 5 dni
Cena przesyłki:
0.00 zł Brutto
  • Kurier przedpłata 0.00 zł Brutto
  • Kurier express przedpłata 35.00 zł Brutto
15 310.57 zł Netto
18 832.00 zł Brutto
14 851.25 zł Netto 18 267.04 zł Brutto cena z kodem: JESTTANIEJ3
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139

Seria 650 - seria urządzeń gastronomicznych do profesjonalnej kuchni. Wyróżnia się optymalnym wykorzystaniem energii, niezwykłą wydajnością i wysokim komfortem czyszczenia. Dzięki modułowej budowie zapewnia łatwość łączenia i elastyczność w zakresie rozmieszczenia. Urządzenie jest w całości wykonane ze stali chromowo-niklowej 18/10.


Informacje o produkcie:
  • Piekarnik wielofunkcyjny: Nie
  • W zestawie: 1 ruszt ,1 blacha do pieczenia
  • Rodzaj piekarnika: elektryczny
  • Zakres temperatury od: 110 °C
  • Przyłącze urządzenia: 3 NAC
  • Ilość pól grzewczych: 4
  • Głębokość piekarnika: 490 mm
  • Moc przyłączeniowa piekarnika: 4,2 kW
  • Wysokość piekarnika: 295 mm
  • Napięcie: 400 V
  • Materiał: CNS 18/10
  • Moc przyłączeniowa: 12.2 kW
  • Rodzaj pól grzewczych: Szklano-ceramiczna płyta kuchenna
  • Wielkość pól grzewczych: 2 x Ø 220 mm, 1 Ø 180 mm, 1 x Ø 145 mm
  • Materiał powierzchni grzewczej: Szkło
  • Typ: Urządzenie stojące
  • Funkcje piekarnika: Powietrze obiegowe
  • Ułożenie pól grzewczych: 2 x 2,5 kW, 1 x 1,8 kW, 1 x 1,2 kW
  • Częstotliwość: 50/60 Hz
  • Zakres temperatury do: 280 °C
  • Norma gastronomiczna: 1/1 GN
  • Tryb pracy: Elektr.
  • Seria: 650
  • Szerokość piekarnika: 570 mm
  • Ważna wskazówka: -
  • Wymiary: szer. 700.0 x gł. 650.0 x wys. 870.0 mm
  • Waga: 64,00 kg
Do pobrania:
Karta danych
Instrukcja obsługi
Rysunek w rozłożeniu na części
Schemat ideowy

Parametry:
Wysokość.:
870.0
Szerokość.:
700.0
Napięcie:
400 V
Głębokość.:
650.0
Materiał:
CNS 18/10
Ważna wskazówka:
-
W zestawie:
1 ruszt ,1 blacha do pieczenia
Częstotliwość:
50/60Hz
Moc przyłączeniowa:
12.2 kW
Zakres temperatury od:
110 °C
Zakres temperatury do:
280 °C
Seria:
650
Norma gastronomiczna:
1/1 GN
Typ:
Urządzenie stojące
Tryb pracy:
Elektr.
Przyłącze urządzenia:
3 NAC
Ilość pól grzewczych:
4
Rodzaj pól grzewczych:
Szklano-ceramiczna płyta kuchenna
Materiał powierzchni grzewczej:
Szkło
Funkcje piekarnika:
Powietrze obiegowe
Wielkość pól grzewczych:
2 x Ø 220 mm, 1 Ø 180 mm, 1 x Ø 145 mm
Ułożenie pól grzewczych:
2 x 2,5 kW, 1 x 1,8 kW, 1 x 1,2 kW
Wysokość piekarnika:
295 mm
Rodzaj piekarnika:
elektryczny
Moc przyłączeniowa piekarnika:
4,2 kW
Głębokość piekarnika:
490 mm
Piekarnik wielofunkcyjny:
Nie
Szerokość piekarnika:
570 mm

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: