WhatsApp
Szybki kontakt z Biurem Obsługi 733 130 139

Garnek Gastronomiczny Nierdzewny Z Pokrywką 10l Ø28 Cm Hendi 831502 - 10 Lat Gwarancji

Numer katalogowy: 831502
Dostępność: W sprzedaży
279.78
279.78
274.18 274.18 cena z kodem: HENDI
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny

Profesjonalne garnki gastronomiczne z serii Profi Line marki HENDI, znajdują swoje zastosowanie w każdej gałęzi branży gastronomicznej. Ich bardzo solidna konstrukcja pozwala na długotrwałą eksploatację w trudnych warunkach kuchni restauracyjnej. Specjalna konstrukcja przyspiesza proces gotowania, zmniejsza koszty ponoszone na energię elektryczną lub gaz, a także poprawia komfort pracy personelu gastronomicznego. To wszystko sprawia, że garnki HENDI Profi Line są niezwykle popularne wśród profesjonalnych kucharzy, a także znajdują uznanie u kucharzy amatorów, pragnących mieć w swojej domowej kuchni sprzęt najwyższej jakości.

CECHY:

  • Najwyższej jakości stal chromowo-niklowa 18/10
  • Powierzchnia zewnętrzna satynowana z polerowanym rantem
  • Nienagrzewające się uchwyty solidnie przytwierdzone do powierzchni garnka
  • Wielowarstwowe dno typu "sandwich" (stal nierdzewna/aluminium/stal magnetyczna) łączy w sobie właściwości aluminium w zakresie Rozprowadzania ciepła z trwałością i właściwościami magnetycznymi stali nierdzewnej
  • Dno formowane jest w technologii Impact Bonding, co zapewnia idealne łączenie warstw i gwarantuje odporność na korozję i optymalne przewodzenie ciepła
  • Pokrywa wykonana ze stali nierdzewnej o grubości 1 mm z otworami do uwalniania pary
  • Możliwość użytkowania we wszystkich typach kuchni, również indukcyjnych
  • Możliwość mycia w zmywarce       
  • Posiada atest
  • Marka: Hendi
  • Linia: Profi Line   
Parametry:
Długość (mm):
405
Zdjęcie:
Katalogowe - może przedstawiać inny rozmiar
Szerokość (mm):
300
Wysokość (mm):
170
Ilość w opakowaniu (2):
1
Typ opakowania:
Naklejka
Średnica (mm):
280
Grubość (mm):
0.7
Objętość użytkowa (L):
10
Długość uchwytu (mm):
60
Średnica podstawy (mm):
250
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: