WhatsApp
Brak towaru

Duży piec do pizzy 45 cm 3-komory 400V 12kW Hendi 201046

Numer katalogowy: 201046
Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
5767.00
5767.00
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Piec do pizzy 3-poziomowy ø45 cm Hendi 201046

Piec do pizzy Hendi 201046 to trzy-poziomowy piec, który umożliwia jednoczesne wypiekanie aż trzech blach z pizzą o wymiarach 600x400 mm lub trzech pizz o średnicy 450 mm, lub większej ilości mniejszych pizz. Przyjazny dla użytkownika front wykonany jest ze stali nierdzewnej, a pozostała część obudowy jest zrobiona z malowanej na czarno stali. Izolacja z wełny mineralnej zapewnia dobrą izolację termiczną, a sterowanie jest elektromechaniczne.

Oświetlone komory z szamotem

Dzięki przeszklonym drzwiom oraz wewnętrznemu oświetleniu (12 V), wypiek pizzy w komorze jest łatwy do obserwacji. Dno komory jest wyłożone szamotem, co pozwala na szybkie i równomierne nagrzanie komory. Każda z trzech komór posiada oddzielne grzałki (góra i dół) i termostaty, co umożliwia osobne sterowanie temperaturą. Moc pojedynczej grzałki wynosi 2 kW, a łączna ilość grzałek to 6 sztuk, tak samo jak termostatów.

Podsumowanie

Piec do pizzy Hendi 201046 ma trzy oddzielne komory o wymiarach wewnętrznych 3x 620x500x(H)120 mm. Wymiary zewnętrzne to 915x690x(H)900 mm. Piec umożliwia wypiekanie pizzy w zakresie temperatury od 50°C do 455°C. To idealne rozwiązanie dla restauracji, barów i innych punktów gastronomicznych, które oferują pizzę.

Parametry:
Długość (mm):
915
Programowalny:
False
Szerokość (mm):
690
Wysokość (mm):
900
Moc wejściowa (W):
1200
Panel sterowania:
Analogowy
Długość wewnętrzna (mm):
620
Szerokość wewnętrzna (mm):
500
Wysokość wewnętrzna (mm):
120
ProductMaterials:
Stal nierdzewna
ProductTempRangeTo:
455
Ilość w opakow.::
1

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: