WhatsApp
Brak towaru

out Profesjonalna Sokowirówka Do Gastronomii Kawiarni Baru 700W Hendi 221105

Numer katalogowy: out221105
Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0.00 zł Brutto
  • Kurier przedpłata 0.00 zł Brutto
  • Paczkomat InPost 10.00 zł Brutto
  • Orlen Paczka 18.00 zł Brutto
  • Kurier pobranie 24.99 zł Brutto
  • Kurier express przedpłata 35.00 zł Brutto
2 438.21 zł Netto
2 999.00 zł Brutto
szt.
Negocjuj cenę
Dodatkowy rabat 733 130 139

Sokowirówka profesjonalna 700W Hendi 221105

Urządzenie dedykowane do kawiarni, barów, restauracji, punktów ze świeżymi sokami oraz wymagających użytkowników domowych. Solidna konstrukcja, duża moc oraz aż 7 litrowy pojemnik na resztki zapewniają wygodną i bezproblemową eksploatację.

UWAGA:

Produkt po zwrocie konsumenckim. Nie był używany. Posiada delikatnie uszkodzone oryginalne opakowanie. Sprzęt jest fabrycznie nowy i jest objęty pełną gwarancją.

Sokowirówka gastronomiczna Hendi

  • Do przygotowania soku z twardych owoców i warzyw
  • Z dużym, 7-litrowym pojemnikiem na resztki
  • Wysoka wydajność do około 120 kg owoców lub warzyw na godzinę
  • Obudowa, misa, pojemnik na sok i tarcza trąca wykonane ze stali nierdzewnej
  • Otwór tacy załadowczej i popychacz z tworzywa ABS, pojemnik na pulpę i pokrywa z polipropylenu
  • Średnica wew. otworu załadowczego: 80 mm
  • Prędkość tarczy trącej: 3000 obr./min
  • Bezpieczna w użyciu, możliwość pracy wyłącznie przy zamkniętej pokrywie i ramieniu zabezpieczającym
  • Nie jest przeznaczona do lodu i mrożonych owoców/warzyw
Parametry:
Długość (mm):
246
Szerokość (mm):
480
Wysokość (mm):
531
Ilość w opakowaniu (2):
1
Moc wejściowa (W):
700
Typ opakowania:
Pudło
Panel sterowania:
Analogowy
obr./min:
3000
ProductMaterials:
ABS (Acrylonitril-butadieen-styrene);PP (Polypropylene);Stainless steel
ProductSummary:
Powerful juicer ideal for juicing hard fruits and vegetables. The grating disk spins at 3.000 RPM which gives this juicer a production capacity up to 120 kg per hour.
Zdolność produkcyjna:
120
Jednostka zdolności produkcyjnej:
Kilogramy na godzinę

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie:
×