WhatsApp
Szybki kontakt z Biurem Obsługi 733 130 139

Zlew Nierdzewny Gastronomiczny Wiszący Z Blatem 120x60 Gł. 30 Polgast 211126-Wi

Numer katalogowy: POL-211126-WI
Dostępność: W sprzedaży
1822.97
1822.97
1731.82 1731.82 cena z kodem: POLGAST5
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 10 dni
CECHY PRODUKTU:
  • Wysokiej jakości stół wiszący ze zlewem, wykonany ze stali nierdzewnej (AISI 304 - blat i komora, AISI 430 - konstrukcja)
  • Wysokość komory h=250 mm
  • Stabilna spawana konstrukcja zapewnia długotrwałą i bezproblemową eksploatację nawet w trudnych warunkach panujących w kuchni i zmywalni gastronomicznej
  • Nasze meble wykonujemy z blachy #0,8 mm (możliwość #1,2 mm)
  • Rant tylny o wysokości 40 mm pomaga utrzymać czystość i zachować higienę
  • Standardowo w dnie komory wykonujemy otwór pod syfon
  • Na życzenie wykonujemy standardowy otwór pod baterię gastronomiczną o średnicy 35 mm
  • Regulowane w zakresie +/- 15 mm stopki pomagają wypoziomować stół
  • Maskownica czołowa zapewnia estetyczny wygląd
  • Stół wiszący ze zlewem to idealne rozwiązanie w zmywalniach i kuchniach gastronomicznych, w których brakuje miejsca na wstawienie klasycznego stołu z nogami
  • Dzięki możliwości zamocowania na dowolnej wysokości, stół może być dopasowany do wzrostu personelu pracującego na stanowisku


WYMIARY:

  • A=szerokość
  • B=głębokość
  • h=wysokość


WAŻNE INFORMACJE:

  • Materiał: stal nierdzewna
  • Nasze meble posiadają atest respektowany przez Sanepid
  • Produkt dopuszczony do kontaktu z żywnością
  • Dla zachowania właściwości nierdzewnych należy regularnie czyścić i pielęgnować mebel środkami dedykowanymi do stali nierdzewnej
  • Kod produktu: 211-WI-L (zlew po lewej) lub 211-WI-P (zlew po prawej)-L (zlew po lewej) lub 211-WI-P (zlew po prawej)

 

Parametry:
Kolor.:
Inox
Materiał.:
Stal nierdzewna
Wysokość - H.:
30 cm
Zdjęcie:
Katalogowe - może przedstawiać inny rozmiar
Status:
Produkcja na zamówienie
Szerokość - A:
120 cm
Głębokość - B:
60 cm
Otwór pod baterię fi=35 mm.:
Gratis na życzenie
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: