WhatsApp

Stół Nierdzewny Gastronomiczny Zlew 260x70 Inoxo 211267-6

Numer katalogowy: Inoxo-211267-6

Dostępność: W sprzedaży

Cena: 3100.00

Cena: 3100.00

3038 3038 cena z kodem: WAKACJE
szt.

Dostępność i dostawa

Wysyłka w ciągu: 10 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier express przedpłata 14.99
CECHY PRODUKTU:
  • Wysokiej jakości stół ze zlewem bez półki, wykonany ze stali nierdzewnej (AISI 304 - blat i komora, AISI 430 - konstrukcja)
  • Wysokość komory h=250 mm
  • Stabilna spawana konstrukcja zapewnia długotrwałą i bezproblemową eksploatację nawet w trudnych warunkach panujących w kuchni i zmywalni gastronomicznej
  • Nasze meble wykonujemy z blachy #0,8 mm (opcjonalnie #1,2 mm). Nogi wykonane z profilu 40x40 mm z regulowanymi w zakresie +/- 15 mm stopkami, dzięki czemu możliwe jest odpowiednie wypoziomowanie mebla
  • Tylne nogi są standardowo cofnięte o 100 mm względem krawędzi mebla, umożliwiając dosunięcie go do ściany. Rant tylny o wysokości 40 mm pomaga utrzymać czystość i zachować higienę
  • Standardowo w dnie komory wykonujemy otwór pod syfon
  • Na życzenie wykonujemy (bezpłatnie) standardowy otwór pod baterię gastronomiczną o średnicy 35 mm
  • Dla zapewnienia jeszcze większej wytrzymałości, stół posiada 6 nóg oraz dodatkowe wzmocnienie konstrukcji na tylnych nogach (standardowo 160 mm od ziemi)


WYMIARY:

  • A=szerokość
  • B=głębokość
  • h=wysokość


WAŻNE INFORMACJE:

  • Materiał: stal nierdzewna
  • Nasze meble posiadają atest respektowany przez Sanepid
  • Produkt dopuszczony do kontaktu z żywnością
  • Dla zachowania właściwości nierdzewnych należy regularnie czyścić i pielęgnować mebel środkami dedykowanymi do stali nierdzewnej
  • Kod produktu: 211-L (zlew po lewej) lub 211-P (zlew po prawej)

 

Parametry:
Wysokość - H.:
85 cm
Zdjęcie:
Katalogowe - może przedstawiać inny rozmiar
Status:
Produkcja na zamówienie 10-14 dni
Szerokość - A:
260 cm
Głębokość - B:
70 cm
Otwór pod baterię fi=35 mm.:
Gratis na życzenie
Zlew [a x b x h] .:
40x40x25 cm
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: