WhatsApp

Stół Nierdzewny Gastronomiczny Z 2 Zlewami + Otwór 180x60x85 Polgast 246186

Numer katalogowy: POL-246186
Dostępność: W sprzedaży
2668.00
2668.00
2534.6 2534.6 cena z kodem: POLGAST5
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 10 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier express przedpłata 35
  • Kurier pobranie meble 50
CECHY PRODUKTU:
  • Wysokiej jakości stół z 2 zlewami i z otworem na odpadki. Blat roboczy i komory zlewów wykonane ze stali nierdzewnej kwasoodpornej AISI 304, konstrukcja ze stali nierdzewnej AISI 430
  • Wysokość każdej komory zlewu h=250 mm
  • Stabilna spawana konstrukcja zapewnia długotrwałą i bezproblemową eksploatację nawet w trudnych warunkach panujących w kuchni i zmywalni gastronomicznej
  • Nasze meble wykonujemy z blachy #0,8 mm (opcjonalnie #1,2 mm)
  • Nogi wykonane z profilu 40x40 mm z regulowanymi w zakresie +/- 15 mm stopkami, dzięki czemu możliwe jest odpowiednie wypoziomowanie mebla
  • Tylne nogi są standardowo cofnięte o 100 mm względem krawędzi mebla, umożliwiając dosunięcie go do ściany
  • Rant tylny o wysokości 40 mm pomaga utrzymać czystość i zachować higienę
  • Otwór na odpadki o średnicy 150 mm (położenie dowolne - należy określić przy zamówieniu)
  • Dla zapewnienia większej wytrzymałości, stół posiada wzmocnienie konstrukcji na dole (standardowo na wysokości 160 mm od ziemi)


WYMIARY:

  • A=szerokość
  • B=głębokość
  • h=wysokość


WAŻNE INFORMACJE:

  • Materiał: stal nierdzewna
  • Nasze meble posiadają atest respektowany przez Sanepid
  • Produkt dopuszczony do kontaktu z żywnością
  • Dla zachowania właściwości nierdzewnych należy regularnie czyścić i pielęgnować mebel środkami dedykowanymi do stali nierdzewnej
  • Kod produktu: 246-L (zlewy po lewej stronie) lub 246-P (zlewy po prawej stronie)

 

Parametry:
Zdjęcie:
Katalogowe - może przedstawiać inny rozmiar
Ilość komór:
2
Status:
Produkcja na zamówienie
Szerokość - A:
180 cm
Głębokość - B:
60 cm
Wysokość - H:
85 cm
Otwór pod baterię fi=35 mm.:
Gratis na życzenie
Zlew [a x b x h] .:
40x40x25 cm

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Polgast
Przemysłowa 2
64-730 Wieleń
Poland

509 811 876
info@polgast.com.pl

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: