WhatsApp

Regał do chłodni noMICRO 92x46x200 magazynowy | UP

Numer katalogowy: UP-NOM_92_46_200
Dostępność: W sprzedaży
891.00
891.00
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Regał do chłodni noMICRO 92x46x200 magazynowy Ultra Power

W naszej ofercie znajdziesz profesjonalny, solidny i wytrzymały regał idealny do zastosowania w chłodniach, a także jako regał ociekowy gastronomiczny. Mebel cechuje się podwójną ochroną antykorozyjną oraz specjalną, antybakteryjną powłoką noMicro, która gwarantuje odporność na wilgoć i zarysowania. Każda półka może utrzymać ciężar do 270 kg przy maksymalnym obciążeniu całkowitym do 950 kg na regał. Gwarantujemy najwyższą jakość wykonania produktu.

Technologia, która służy zdrowiu

Ocynk w połączeniu z warstwą żywicy epoxydowej stanowią zabezpieczenie antykorozyjne, a powłoka antybakteryjna w prezentowanym modelu pomaga w zachowaniu higieny. To wszystko sprawia, że regał magazynowy do chłodni noMicro 92x46x200 (szerokość x głębokość x wysokość) idealnie nadaje się do zastosowania w profesjonalnej gastronomii i przemyśle spożywczym. Istotną zaletą regału jest niewielka masa własna przy zachowaniu bardzo dużej odporności na obciążenie. Powłoka zastosowana w regale jest nieszkodliwa dla ludzi i zwierząt, ale eliminuje bakterie, pleśnie i grzyby.

Atest dla Sanepidu i niska cena

W przemyśle spożywczym istotną rolę odgrywa atest dopuszczający do kontaktu z żywnością. Bez obaw! Dbamy o Twoje zdrowie, dlatego nasz regał posiada niezbędne certyfikaty i może być używany w gastronomii. Co ważne, wszystkie technologie nie wpływają na cenę. Produkt jest nawet kilkadziesiąt procent tańszy niż regały wykonane ze stali nierdzewnej!

Dane techniczne:

  • Super wytrzymałe półki do 270 kg 
  • Nośność to nawet 950 kg na cały regał
  • Regulacja półek co 2,5 cm - bardzo prosta późniejsza rozbudowa i zastosowanie dodatkowych półek
  • Możliwość łączenia regałów w ciągi
Parametry:

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Ultra Power
GŁÓWNA, 28A
66-460 NOWINY WIELKIE
Poland

957204862
info@ultrapower.pl

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: