WhatsApp
Brak towaru

Profesjonalna Sokowirówka Do Gastronomii Kawiarni Baru 700W Hendi 221105

Numer katalogowy: 221105
Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
3251.00
3251.00
3023.43 3023.43 cena z kodem: HENDIWIOSNA25
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Sokowirówka profesjonalna 700W Hendi 221105

Urządzenie dedykowane do kawiarni, barów, restauracji, punktów ze świeżymi sokami oraz wymagających użytkowników domowych. Solidna konstrukcja, duża moc oraz aż 7 litrowy pojemnik na resztki zapewniają wygodną i bezproblemową eksploatację.

Sokowirówka gastronomiczna Hendi

  • Do przygotowania soku z twardych owoców i warzyw
  • Z dużym, 7-litrowym pojemnikiem na resztki
  • Wysoka wydajność do około 120 kg owoców lub warzyw na godzinę
  • Obudowa, misa, pojemnik na sok i tarcza trąca wykonane ze stali nierdzewnej
  • Otwór tacy załadowczej i popychacz z tworzywa ABS, pojemnik na pulpę i pokrywa z polipropylenu
  • Średnica wew. otworu załadowczego: 80 mm
  • Prędkość tarczy trącej: 3000 obr./min
  • Bezpieczna w użyciu, możliwość pracy wyłącznie przy zamkniętej pokrywie i ramieniu zabezpieczającym
  • Nie jest przeznaczona do lodu i mrożonych owoców/warzyw
Parametry:
Długość (mm):
246
Szerokość (mm):
480
Wysokość (mm):
531
Ilość w opakowaniu (2):
1
Moc wejściowa (W):
700
Typ opakowania:
Pudło
Panel sterowania:
Analogowy
obr./min:
3000
ProductMaterials:
ABS (Acrylonitril-butadieen-styrene);PP (Polypropylene);Stainless steel
ProductSummary:
Powerful juicer ideal for juicing hard fruits and vegetables. The grating disk spins at 3.000 RPM which gives this juicer a production capacity up to 120 kg per hour.
Zdolność produkcyjna:
120
Jednostka zdolności produkcyjnej:
Kilogramy na godzinę

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: