WhatsApp
Możliwość przedłużenia gwarancji fabrycznej do 5 lat. Szczegóły: 733 130 139

Opiekacz do kebaba Potis GD4 + nóż Potis H7000 + grill Potis PK-2745

Numer katalogowy: 777540_777612_2022_777645
Dostępność: W sprzedaży
9446.00
9446.00
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Zestaw urządzeń do kebaba - Opiekacz do kebaba Potis GD4 + nóż Potis H7000 + grill Potis PK-2745

Profesjonalny zestaw urządzeń do kebaba przeznaczony do użytku w punktach gastronomicznych. W komplecie znajdują się urządzenia służące do opiekania mięsa, opiekania bułek, a także krojenia mięsa. Cały zestaw jest gotowy do użytku.

Opiekacz Potis GD4:

  • W komplecie taca na tłuszcz o wymiarach 550x550x50 mm
  • Wyposażony w promienniki z termoparą zabezpieczającą o wymiarach 645x185 mm
  • Ilość promienników: 4
  • Urządzenie dostosowane do pracy na gazie propan-butan(G30)
  • Długość sztycy: 895 mm
  • Wsad: 70 kg
  • Urządzenia gazowe muszą być podłączone przez osoby z uprawnieniami
  • Średnica talerza dolnego 195 mm
  • Moc gazowa : 14 kW
  • Materiał wykonania : stal nierdzewna
  • Rodzaj gazu : G30 (propan-butan)
  • Zasilanie : gaz
  • Długość - L : 640 mm
  • Szerokość - W : 510 mm
  • Głębokość - D : 590 mm
  • Wysokość - H : 1120 mm

Grill kontaktowy Potis PK-2745:

  • Ryflowane płyty żeliwne
  • Regulacja temperatury do 300°C
  • Szuflada na tłuszcz i pozostałości procesu grillowania
  • Żaroodporne uchwyty
  • Powierzchnia robocza (WxD): 450x270 mm
  • Napięcie - U : 230 V
  • Zasilanie : prąd
  • Szerokość - W : 510 mm
  • Waga - M : 33 kg
  • Głębokość - D : 500 mm
  • Wysokość - H : 300 mm
  • Moc elektryczna : 3 kW

Nóż do kebaba Potis H7000 (dawniej S120) z kompletem 2 ostrzy:

  • Głębokość - D     170mm
  • Katalog     Potis
  • Moc elektryczna     0.09kW
  • Napięcie - U     230V
  • Szerokość - W     125mm
  • Waga - M     0.93kg
  • Wysokość - H.     190mm
  • Zasilanie.     prąd
Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: