WhatsApp

Opiekacz do kebaba Potis GD4 + nóż Potis H7000 + grill Potis PK-2745

Numer katalogowy: 777540_777612_2022_777645
Dostępność: W sprzedaży
9339.00
9339.00
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Zestaw urządzeń do kebaba - Opiekacz do kebaba Potis GD4 + nóż Potis H7000 + grill Potis PK-2745

Profesjonalny zestaw urządzeń do kebaba przeznaczony do użytku w punktach gastronomicznych. W komplecie znajdują się urządzenia służące do opiekania mięsa, opiekania bułek, a także krojenia mięsa. Cały zestaw jest gotowy do użytku.

Opiekacz Potis GD4:

  • W komplecie taca na tłuszcz o wymiarach 550x550x50 mm
  • Wyposażony w promienniki z termoparą zabezpieczającą o wymiarach 645x185 mm
  • Ilość promienników: 4
  • Urządzenie dostosowane do pracy na gazie propan-butan(G30)
  • Długość sztycy: 895 mm
  • Wsad: 70 kg
  • Urządzenia gazowe muszą być podłączone przez osoby z uprawnieniami
  • Średnica talerza dolnego 195 mm
  • Moc gazowa : 14 kW
  • Materiał wykonania : stal nierdzewna
  • Rodzaj gazu : G30 (propan-butan)
  • Zasilanie : gaz
  • Długość - L : 640 mm
  • Szerokość - W : 510 mm
  • Głębokość - D : 590 mm
  • Wysokość - H : 1120 mm

Grill kontaktowy Potis PK-2745:

  • Ryflowane płyty żeliwne
  • Regulacja temperatury do 300°C
  • Szuflada na tłuszcz i pozostałości procesu grillowania
  • Żaroodporne uchwyty
  • Powierzchnia robocza (WxD): 450x270 mm
  • Napięcie - U : 230 V
  • Zasilanie : prąd
  • Szerokość - W : 510 mm
  • Waga - M : 33 kg
  • Głębokość - D : 500 mm
  • Wysokość - H : 300 mm
  • Moc elektryczna : 3 kW

Nóż do kebaba Potis H7000 (dawniej S120) z kompletem 2 ostrzy:

  • Głębokość - D     170mm
  • Katalog     Potis
  • Moc elektryczna     0.09kW
  • Napięcie - U     230V
  • Szerokość - W     125mm
  • Waga - M     0.93kg
  • Wysokość - H.     190mm
  • Zasilanie.     prąd
Parametry:

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Potis
Ostrobramska 75C
04-175 Warszawa
Poland

801 40 50 63
stalgast@stalgast.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: