WhatsApp

Opiekacz Do Kebaba Gyros Gazowy 3-Palnikowy Hendi 143087

Numer katalogowy: 143087
Dostępność: W sprzedaży
2961.00
2961.00
2901.78 2901.78 cena z kodem: NAWAKACJE
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Orlen Paczka 16.99
  • Kurier express przedpłata 29.99

Opiekacz do kebaba 3-palnikowy gazowy Hendi 143087

Profesjonalny opiekacz do kebaba marki Hendi wyposażony w dwa komplety dysz gazowych. Niewielkie wymiary oraz bardzo atrakcyjna cena sprawiają, że kebab gazowy Hendi doskonale sprawdza się w niewielkich barach, restauracjach i innych punktach serwujących gyros. Mocna konstrukcja zapewnia długotrwałą i bezproblemową eksploatację.

Dane techniczne Hendi 143087:

  • Profesjonalny opiekacz do kebaba wyposażony w 3 palniki o łącznej mocy 9,75 kW
  • Długość rożna: 725 mm
  • Maksymalny wsad mięsa do 40 kg
  • Maksymalne wymiary beli mięsa śr. 400x(H)510 mm
  • Wymiary wraz z tacą na tłuszcz i mięso: 550x700x(H)960 mm
  • Waga: 25 kg
  • Zasilanie napędu: 230 V
  • Moc gazowa: 9,75 kW
  • W komplecie dysze na gaz ziemny (zamontowane) + dysze na gaz butlowy
  • Posiada atest
  • Kod: 143087
Parametry:
Długość (mm):
470
Programowalny:
False
Szerokość (mm):
550
Wysokość (mm):
960
Typ opakowania:
Pudło
Waga itemu netto (kg):
25
ProductMaterials:
Stainless steel
ProductSummary:
The HENDI Gas kebab grill is a powerful solution for grilling up to 40kg of kebab meat. With a grill length of 725mm, it ensures that plenty of meat is ready to serve delicious kebabs. Equipped with 3 burners, it runs on natural gas but can be easily converted to propane, delivering 9,75 kW of power for excellent grilling results.
ProductViewProductGroupDescription:
Housing made of stainless steel. Skewer made of 18/8 stainless steel. Top-mounted motor with reversible rotation. The distance between the rotating skewer and the heating elements is adjustable. Fitted with a thermocouple. For natural gas; can be converted to propane with the converter set (included). Removable drip tray for rendered fat. Two tilting stainless steel reflection screens on the right and left. Safety valve for the doner grill. IPX protection class: IP20.
Ilość w opakow.::
1

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: