WhatsApp
Szybki kontakt z Biurem Obsługi 733 130 139
Brak towaru

Czekoladziarka Chocopluss 3L - Urządzenie do Gorącej Czekolady i Napojów

Numer katalogowy: 540010001
Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
1169.62
1169.62
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny

Czekoladziarka Chocopluss 3l

Parametry urządzenia

  • Wymiary: 250x250x430 mm
  • Moc: 1.2 kW
  • Zasilanie: 230V
  • Pojemność: 3L

Dyspenser - stal nierdzewna, zbiornik - poliwęglan

  • Dwa termostaty
  • Przeznaczenie: Czekolada, Piwo, Wino i inne napoje
  • Regulowane otwory pozwalające na uwalnianie aromatu produktu
  • Dokładne i solidny mieszadło

Wydajna czekoladziarka

Czekoladziarka to doskonałe urządzenie do podgrzewania i mieszania gorącej czekolady, wina, piwa czy innych napojów. Dzięki mieszadle, produkt będzie miał stale doskonałą konsystencję. To doskonały sposób na urozmaicenie swojej oferty i przyciągnięcie uwagi Klientów - widok i nieporównywalny z niczym aromat podgrzewanej czekolady czy wina przywodzi na myśl najlepsze chwile i będzie idealnie budować nastrój w romantycznej restauracji podczas Walentynek czy w każdym butiku i foodtrucku.

Zbiornik ma pojemność trzech litrów, dzięki czemu nada się doskonale jako źródło dodatkowej atrakcji, a także pełnoprawne urządzenie do stałej sprzedaży gorącej czekolady. Każdy, kto próbował tego napoju wie, że najlepiej smakuje właśnie z dedykowanego urządzenia. Także napoje alkoholowe i bezalkoholowe będą doskonale podgrzane i wymieszane - grzane wino z dodatkiem goździków zachwyci każdego.

Solidnie skonstruowany dyspenser do czekolady

Dyspenser do czekolady został wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej, jest odporny na zabrudzenia i uszkodzenia, a zbiornik to wytrzymały, przezroczysty poliwęglan. Nie tylko jest bardzo odporny na uszkodzenia mechaniczne, ale pozwala również na wgląd w przygotowywany produkt, co dodatkowo zwiększa walory estetyczne urządzenia.

Pokrywa urządzenia posiada otwory uwalniające aromat, tak, by wypełnić pomieszczenie przyjemną wonią. Stopień otwarcia otworów można precyzyjnie regulować, dzięki czemu wyjątkowo silne zapachy mogą być stonowane.

Termostaty w czekoladziarce Chocopluss

W urządzeniu zastosowano dwa termostaty - regulują one temperaturę płyty grzewczej oraz płynu w pojemniku. Jest to ważne w przypadku stosowania mieszanek o różnych gęstościach. Co ważne, czyszczenie urządzenia jest ułatwione nie tylko ze względu na użyte materiały, ale także prosty demontaż zbiornika i okapnika, który można wysunąć celem umycia.

Warto również zaznaczyć, że urządzenie nie jest przeznaczone do roztapiania czekolady - powinna ona być uprzednio przygotowana, a czekoladziarka będzie odpowiadać za utrzymanie temperatury i gęstości produktu.

Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: