WhatsApp
Możliwość przedłużenia gwarancji fabrycznej do 5 lat. Szczegóły: 733 130 139
Brak towaru

Piec konwekcyjno-parowy 20x GN 1/1 | Inoxtrend Professional

Numer katalogowy: 8010163

Piec konwekcyjno-parowy 20x GN1/1, dotykowe sterowanie, Inoxtrend Professional Gastro

Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
56910.00
56910.00
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: na zamówienie
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Dane techniczne:

  • Wymiary(S/G/W): 860 x 998 x 1860 mm
  • Moc całkowita: 36,7 kW
  • Zasilanie: 400 V (58 A)
  • Pojemność: 20x GN1/1
  • Zakres temperatur: 30-270oC
  • Rozstaw prowadnic: 70 mm

Parametry i wyposażenie standardowe:

  • Dotykowy panel sterowania
  • Pojemność 250 posiłków
  • Sposób wytwarzania pary - natryskowy
  • Gorące powietrze - zakres temperatur - 30-270oC
  • Combi (gorące powietrze z parą) - zakres temperatur - 30-240oC
  • Gotowanie - zakres temperatur - 30-130oC
  • Automatyczne programy gotowania - możliwość stworzenia 1000 programów z 20 etapami
  • Dwie prędkości wentylatora z autorewersem - do wyboru
  • Program T - zakres temperatur - 1-150oC
  • Wentylacja normalna lub półstatyczna
  • Zarządzanie czasem gotowania podzielonym przez poziomy
  • Sonda termiczna - zakres temperatur - 20-99oC

Automatyczne mycie za pomocą płynów

  • Wentylator umieszczony z tyłu komory
  • Wodoodporna komora gotowania z zaokrąglonymi krawędziami ze stali nierdzewnej AISI 304;
  • Grzałka wykonana ze stali nierdzewnej Incoloy 800;
  • Izolacja termiczna komory gotowania z włókna ceramicznego;
  • Panel sterujący montowany bezpośrednio na drzwiach, zewnętrzne wymiary urządzenia są niezwykle kompaktowe.
  • Klamka o opatentowanej konstrukcji: łatwa do otwarcia nawet przy zajętych obu rękach.
Parametry:
Zasilanie::
400 V
Pojemność::
20 x GN 1/1
Moc całkowita ::
37 kW
Wymiary(S/G/W)::
860 x 998 x 1860 mm

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: