WhatsApp

Pakowarka Próżniowa Zgrzewarka Domowa Do Żywności Owoców Hendi 201626

Numer katalogowy: 201626
Dostępność: W sprzedaży
496.00
496.00
461.28 461.28 cena z kodem: HENDIWIOSNA25
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
15
  • Paczkomat InPost 15
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier przedpłata 20
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Pakowarka próżniowa zgrzewarka domowa Hendi 201626

Małe, lekkie, a jednocześnie wydajne urządzenie przeznaczone do pakowania próżniowego żywności oraz produktów technicznych. Duża wydajność pompy pozwala na szybkie, a co najważniejsze skuteczne odsysanie powietrza z worka próżniowego. Pakowarka przeznaczona do pracy z workami szczelinowymi (moletowanymi).

Specyfikacja pakowarki do żywności Hendi 201626

  • Obudowa wykonana z tworzywa ABS
  • Specjalna konstrukcja zapobiegająca przedostawaniu się cieczy do pompy
  • Wbudowany zasobnik na worki do pakowania w rolce
  • Do użytku wyłącznie z workami moletowanymi o maksymalnej szerokości 310 mm
  • Do wyboru dwa czasy zgrzewania worków oraz dwa poziomy mocy zasysania powietrza
  • Wydajność pompy: 6,5 l/min
  • Szerokość listwy zgrzewającej 2,2 mm
  • Waga: 2 kg

Hendi 201626 - dane techniczne

  • Listwa: 310 mm
  • Zasilanie: 230 V
  • Moc: 100 W
  • Wymiary (mm): 385x205x(H)95
Parametry:
Długość (mm):
385
Programowalny:
False
Szerokość (mm):
205
Wysokość (mm):
95
Moc wejściowa (W):
100
Panel sterowania:
Cyfrowy
ProductMaterials:
ABS (Acrylonitril-butadieen-styrene)
ProductSummary:
Strip vacuum packaging machine is a functional appliance used in many branches of industry. It is particularly useful for hermetic food packaging in catering establishments and home kitchens.
Maksymalna szerokość przetwarzania (mm):
310
Pojemność pompy (m³/h):
6.5
Ilość w opakow.::
1

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: