WhatsApp

Elektryczny Grill Kontaktowy Panini Średni Ryflowany 34x23 Hendi 263655

Numer katalogowy: 263655
Dostępność: W sprzedaży
925.00
925.00
906.5 906.5 cena z kodem: WAKACJESTART
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Orlen Paczka 16.99
  • Kurier pobranie 19.99
  • Kurier express przedpłata 29.99

Grill kontaktowy PANINI ryflowany 34x23 Hendi 263655

Uniwersalny opiekacz elektryczny, który znajduje szerokie zastosowanie w profesjonalnej gastronomii. Grill kontaktowy HENDI PANINI to obecnie jeden z najpopularniejszych modeli na rynku. Wysoka jakość wykonania, bezawaryjna praca oraz atrakcyjna cena sprawiają, że kontakt grill firmy HENDI można spotkać w restauracjach, barach, fast-foodach, kebabach, a także coraz częściej w prywatnych kuchniach.

Cechy grilla elektrycznego Hendi PANINI

  • Urządzenie jest wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (obudowa), a płyty grzewcze są zrobione z żeliwa pokrytego powłoką ceramiczną. Dzięki temu powierzchnia grillująca jest bardzo wytrzymała i odporna na uszkodzenia, przy zachowaniu doskonałych właściwości termicznych
  • Grill jest wyposażony w termostat z płynną regulacją temperatury do 300 stopni C, lampkę kontrolną, a także tackę na tłuszcz i resztki po grillowaniu
  • Uchwyt urządzenia podnosi się na wysokość 53 cm, a mocna sprężyna w płycie górnej utrzymuje ją na zadanej wysokości, bez ryzyka zmiażdżenia grillowanego produktu
  • Powierzchnia grillująca dolnej płyty to 34x23 cm

Parametry techniczne kontakt grilla Hendi

  • Powierzchnia grillująca 340x230 mm
  • Płyta grzewcza dolna: ryflowana
  • Płyta grzewcza górna: ryflowana
  • Uchwyt podnoszony na wysokość 530 mm
  • Zasilanie 230 V/ Moc: 2,2 kW
  • Oryginalne, kolorowe opakowanie z logo HENDI
  • Produkt od oficjalnego dystrybutora marki HENDI
  • Kod produktu: 263655

DOKUMENTY DO POBRANIA:

Parametry:
Długość (mm):
430
Katalog:
Hendi
Programowalny:
False
Szerokość (mm):
370
Wysokość (mm):
210
Moc wejściowa (W):
2200
Typ opakowania:
Pudło
Cecha:
góra i dół ryflowane
Panel sterowania:
Analogowy
Waga itemu netto (kg):
18.8
ProductMaterials:
Stainless steel
ProductViewProductGroupDescription:
Perfect for grilling and heating bread, pieces of meat, sausages, vegetables, etc. Enameled cast iron griddles, easy to clean and maintain. Housing made from stainless steel guarantees durability. High power heating elements quickly heat up the grills. Temperature can be set continuously, using the thermostat, up to 300°C. Ventilation openings protect the grill against overheating. Bottom grill fitted with rear and side edges and a removable dripping tray, making cleaning easier. Lift the top grill with the
ProductTempRangeTo:
300
Ilość w opakow.::
1

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

INSTRUKCJA BEZPIECZEŃSTWA - GASTRONOMIA

W celu zapewnienia bezpiecznego użytkowania urządzeń i akcesoriów gastronomicznych, należy przestrzegać poniższych zasad i ostrzeżeń. Dotyczą one wszystkich grup produktów wykorzystywanych w profesjonalnej kuchni.

Zagrożenia ogólne i środki ostrożności

Porażenie prądem: Upewnij się, że wszystkie urządzenia elektryczne są prawidłowo uziemione i regularnie sprawdzane. Unikaj kontaktu z wodą podczas użytkowania.

Oparzenia: Pracując z gorącymi powierzchniami, używaj rękawic ochronnych i zachowuj ostrożność. Monitoruj temperaturę pracy urządzeń.

Skaleczenia i zranienia: Korzystaj z właściwych narzędzi i technik pracy. Zawsze noś rękawice ochronne i uważaj na ostre krawędzie.

Zatrzaśnięcia i przygniecenia: Stosuj osłony i zabezpieczenia w urządzeniach z ruchomymi elementami. Szkol pracowników z zakresu bezpiecznej obsługi.

Pożar: Regularnie czyść urządzenia z tłuszczu i innych łatwopalnych substancji. Sprawdzaj stan instalacji elektrycznej.

Wycieki substancji: W przypadku wycieku smarów lub chemikaliów natychmiast oczyść miejsce i stosuj środki ochrony osobistej.

Uderzenia i upadki: Zabezpiecz przechowywane surowce oraz elementy maszyn. W razie potrzeby używaj kasku ochronnego.

Hałas: Stosuj ochronniki słuchu i przeprowadzaj badania słuchu personelu.

Ergonomia: Dostosuj stanowiska pracy do użytkownika. Zapewnij ergonomiczne szkolenie dla personelu.

Szkodliwe substancje: Unikaj wdychania oparów i pyłów. Zapewnij wentylację i używaj masek ochronnych.

Zalecenia szczegółowe według grup produktowych Urządzenia grzewcze

Ryzyko oparzeń i pożaru.

Nie zostawiaj urządzeń bez nadzoru podczas pracy.

Unikaj kontaktu z gorącymi powierzchniami.

Używaj wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia chłodnicze

Przeznaczone do chłodzenia produktów spożywczych.

Regularnie serwisuj, aby uniknąć wycieków czynnika chłodniczego.

Zachowaj ostrożność – wilgoć może powodować poślizg.

Chemia gastronomiczna

Ryzyko poparzeń chemicznych i zatrucia oparami.

Nie spożywać. W razie kontaktu ze skórą lub oczami – przemyć wodą.

Używać zgodnie z instrukcją i przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

Ryzyko zranienia – szczególnie przy pracy z ostrymi elementami.

Nie wkładaj rąk do ruchomych części.

Stosuj ochronę słuchu przy głośnych urządzeniach.

Meble nierdzewne

Przeznaczone do kontaktu z żywnością.

Uważaj na ostre krawędzie w przypadku uszkodzeń.

Montaż zgodnie z instrukcją.

Urządzenia elektryczne

Ryzyko porażenia prądem i pożaru.

Podłączenie wyłącznie przez wykwalifikowany personel.

Unikać kontaktu z wodą i przeciążeń instalacji.

Urządzenia gazowe

Ryzyko wybuchu i pożaru.

Regularnie sprawdzaj szczelność instalacji gazowej.

Podłączaj wyłącznie przez uprawnione osoby.

Akcesoria gastronomiczne

Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością.

Ryzyko zranienia przy ostrych narzędziach.

Uważaj na metalowe elementy pozostawione na gorących powierzchniach.

Dotyczy wszystkich produktów

Wszystkie produkty posiadają oznaczenie CE oraz spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.

Używaj produktów wyłącznie zgodnie z ich przeznaczeniem.

Przed pierwszym użyciem zapoznaj się z instrukcją obsługi.

Regularne przeglądy i serwis znacząco zmniejszają ryzyko awarii.

W razie awarii natychmiast odłącz urządzenie od zasilania – nie naprawiaj samodzielnie.

Przechowuj urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: