WhatsApp

Duży Opiekacz Do Zapiekanek Kwarcowy Energooszczędny 53x34 Cm Hendi 264331

Numer katalogowy: 264331
Dostępność: W sprzedaży
2077.00
2077.00
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Opiekacz kwarcowy do zapiekanek 53x34 cm Hendi 264331

  • Wysokiej jakości, profesjonalny, duży opiekacz do zapiekanek marki Hendi, wyposażony w 9 kwarcowych grzałek, gotowych do pracy w kilkanaście sekund po włączeniu urządzenia
  • Dzięki błyskawicznemu nagrzewaniu, urządzenie może być włączane tylko wtedy, kiedy zachodzi taka potrzeba
  • Zużycie energii jest znacznie mniejsze w stosunku do klasycznych opiekaczy wyposażonych w grzałki ceramiczne
  • Obudowa urządzenia jest wykonana ze stali nierdzewnej
  • Grzałki posiadają stalową osłonę, zabezpieczającą przed ich zniszczeniem
  • W komplecie znajdują się dwa chromowane ruszty o wymiarach 530x340 mm z możliwością odłączenia uchwytów
  • Ruszty mogą być regulowane w pionie, dzięki czemu prześwit może wynosić 45 mm lub 70 mm w zależności od ustawienia
  • Prezentowany model posiada trzy niezależnie załączane poziomy grzałek, a na każdym poziomie znajdują się 3 sztuki tub kwarcowych
  • Timer pozwala na ustawienie czasu pracy do 15 minut lub na pracę non-stop
  • W zestawie znajduje się także nierdzewna tacka na okruchy
  • Kabel zasilający ma długość 1,3 m

Grill kwarcowy Hendi 264331 - zapiekanka nawet 50 cm!

  • ilość grzałek: 9
  • moc: 4,5 kW
  • zasilanie: 400 V
  • kabel zasilający 1,3 m bez wtyczki
  • wymiary zewnętrzne: 685x396x(H)452 mm
  • wymiary rusztów: 530x340 mm
  • posiada atest i może być używany w gastronomii
  • kod produktu: 264331
Parametry:
Długość (mm):
685
Programowalny:
False
Szerokość (mm):
396
Wysokość (mm):
452
Moc wejściowa (W):
4500
ProductMaterials:
Stainless steel
Ilość w opakow.::
1

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: