WhatsApp

Blender Kielichowy Gastronomiczny Hendi 230718 2.5L 1680W Do Baru Kawiarni

Numer katalogowy: 230718
Dostępność: W sprzedaży
806.00
806.00
789.88 789.88 cena z kodem: WAKACJESTART
Kolor/Wzór
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Paczkomat InPost 14.99
  • Orlen Paczka 16.99
  • Kurier pobranie 19.99
  • Kurier express przedpłata 29.99

Blender kielichowy gastronomiczny 2.5L Hendi 230718

Profesjonalny blender barowy przeznaczony do gastronomii oraz dla zaawansowanych użytkowników domowych poszukujących wytrzymałego urządzenia. Duża moc, solidne wykonanie oraz dopracowana konstrukcja, sprawiają, że urządzenie doskonale sprawdza się w kawiarniach, barach, restauracjach czy kuchniach hotelowych.

Zalety blendera barowego Hendi

  • Idealny do rozdrabniania owoców i warzyw, przygotowywania koktajli, smoothies i deserów
  • Nadaje się do kruszenia lodu
  • Zdejmowany dzbanek z kopoliestru Tritan niezawierającego BPA, odporny na działanie temperatury: od -40°C do +90°C
  • Wymienny nóż ze stali nierdzewnej
  • Korpus i pokrywka z tworzywa ABS
  • Silnik z regulacją prędkości i funkcją pracy pulsacyjnej
  • Prędkość obrotowa od 14000 obr./min. do 25000 obr./min. (bez obciążenia)
  • Zabezpieczenie przed przegrzaniem i przeciążeniowe

W zestawie

  • Nietłukący się dzbanek o pojemności 2,5l
  • Dociskacz 
  • Twarda pokrywka 

Parametry

  • Zasilanie: 230 V
  • Moc: 1680 W
  • Wymiary (mm): 270x250x(H)550
Parametry:
Długość (mm):
270
Kolor.:
Black
Programowalny:
False
Szerokość (mm):
250
Poziom hałasu (dB):
85
Wysokość (mm):
550
Moc wejściowa (W):
1680
Typ opakowania:
Pudło
Panel sterowania:
Analog
Maksymalna objętość (L):
2.5
obr./min:
24800
ProductMaterials:
ABS (Acrylonitril-butadieen-styrene);PC (Polycarbonate);Stainless steel
ProductSummary:
The HENDI Bar blender is suitable for a wide range of tasks whether you're blending fruit, vegetables or crushing ice. The blender's speed can be adjusted on 10 speeds to achieve the desired result. Complete set with a pusher to help you prepare thick mixtures. (2)
Objętość użytkowa (L):
2.5
ProductViewProductGroupDescription:
Housing made of ABS. Transparent polycarbonate jug with firm PP lid and small polycarbonate cover. Replaceable stainless steel blades with titanium coating. Pulse switch for blending function. Removable, break resistant jug withstands temperatures from -40°C to 90°C. Jug capacity: 2.5 L Overheating and overcurrent protection. This blender can do it all: fruit, vegetables, cocktails, smoothies, desserts and even crushed ice. (20)
Napędzane przez:
Electric motor
ProductBatteryIncluded:
False
Ilość w opakow.::
1

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

INSTRUKCJA BEZPIECZEŃSTWA - GASTRONOMIA

W celu zapewnienia bezpiecznego użytkowania urządzeń i akcesoriów gastronomicznych, należy przestrzegać poniższych zasad i ostrzeżeń. Dotyczą one wszystkich grup produktów wykorzystywanych w profesjonalnej kuchni.

Zagrożenia ogólne i środki ostrożności

Porażenie prądem: Upewnij się, że wszystkie urządzenia elektryczne są prawidłowo uziemione i regularnie sprawdzane. Unikaj kontaktu z wodą podczas użytkowania.

Oparzenia: Pracując z gorącymi powierzchniami, używaj rękawic ochronnych i zachowuj ostrożność. Monitoruj temperaturę pracy urządzeń.

Skaleczenia i zranienia: Korzystaj z właściwych narzędzi i technik pracy. Zawsze noś rękawice ochronne i uważaj na ostre krawędzie.

Zatrzaśnięcia i przygniecenia: Stosuj osłony i zabezpieczenia w urządzeniach z ruchomymi elementami. Szkol pracowników z zakresu bezpiecznej obsługi.

Pożar: Regularnie czyść urządzenia z tłuszczu i innych łatwopalnych substancji. Sprawdzaj stan instalacji elektrycznej.

Wycieki substancji: W przypadku wycieku smarów lub chemikaliów natychmiast oczyść miejsce i stosuj środki ochrony osobistej.

Uderzenia i upadki: Zabezpiecz przechowywane surowce oraz elementy maszyn. W razie potrzeby używaj kasku ochronnego.

Hałas: Stosuj ochronniki słuchu i przeprowadzaj badania słuchu personelu.

Ergonomia: Dostosuj stanowiska pracy do użytkownika. Zapewnij ergonomiczne szkolenie dla personelu.

Szkodliwe substancje: Unikaj wdychania oparów i pyłów. Zapewnij wentylację i używaj masek ochronnych.

Zalecenia szczegółowe według grup produktowych Urządzenia grzewcze

Ryzyko oparzeń i pożaru.

Nie zostawiaj urządzeń bez nadzoru podczas pracy.

Unikaj kontaktu z gorącymi powierzchniami.

Używaj wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia chłodnicze

Przeznaczone do chłodzenia produktów spożywczych.

Regularnie serwisuj, aby uniknąć wycieków czynnika chłodniczego.

Zachowaj ostrożność – wilgoć może powodować poślizg.

Chemia gastronomiczna

Ryzyko poparzeń chemicznych i zatrucia oparami.

Nie spożywać. W razie kontaktu ze skórą lub oczami – przemyć wodą.

Używać zgodnie z instrukcją i przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

Ryzyko zranienia – szczególnie przy pracy z ostrymi elementami.

Nie wkładaj rąk do ruchomych części.

Stosuj ochronę słuchu przy głośnych urządzeniach.

Meble nierdzewne

Przeznaczone do kontaktu z żywnością.

Uważaj na ostre krawędzie w przypadku uszkodzeń.

Montaż zgodnie z instrukcją.

Urządzenia elektryczne

Ryzyko porażenia prądem i pożaru.

Podłączenie wyłącznie przez wykwalifikowany personel.

Unikać kontaktu z wodą i przeciążeń instalacji.

Urządzenia gazowe

Ryzyko wybuchu i pożaru.

Regularnie sprawdzaj szczelność instalacji gazowej.

Podłączaj wyłącznie przez uprawnione osoby.

Akcesoria gastronomiczne

Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością.

Ryzyko zranienia przy ostrych narzędziach.

Uważaj na metalowe elementy pozostawione na gorących powierzchniach.

Dotyczy wszystkich produktów

Wszystkie produkty posiadają oznaczenie CE oraz spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.

Używaj produktów wyłącznie zgodnie z ich przeznaczeniem.

Przed pierwszym użyciem zapoznaj się z instrukcją obsługi.

Regularne przeglądy i serwis znacząco zmniejszają ryzyko awarii.

W razie awarii natychmiast odłącz urządzenie od zasilania – nie naprawiaj samodzielnie.

Przechowuj urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: