WhatsApp

Zmywarka Gastronomiczna Do Szkła Z Pompą i Dozownikami Stalgast 801351

Numer katalogowy: 801351
Dostępność: W sprzedaży
4628.00
4628.00
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Zmywarka Kawiarni Baru Do Szkła Z Pompą I Dozownikami Stalgast 801351

Polska konstrukcja wykonana ze stali nierdzewnej - uznany i popularny na rynku model do gastronomii. Zmywarka do szkła Stalgast to profesjonalna zmywarka z funkcją wyparzania ze sterowaniem elektromechanicznym. Przystosowana do mycia szkła, sztućców i małych talerzy - idealna do małych restauracji, kawiarni, barów, szkół i przedszkoli. Wysokość dostosowana do mycia szklanek typu Weissen Beer.

✅ Ważne informacje o zmywarce:

W zestawie otrzymasz dozowniki płynu myjącego i nabłyszczającego, a także pompę zrzutową, dzięki czemu woda będzie odpompowana nawet jeśli odpływ jest powyżej podłogi. Czas trwania cyklu 120 lub 180 sekund. Kontrolki temperatury nadzorują pracę bojlera i komory. Aż 3 ramiona (dół myjące i płuczące, góra płuczące) zapewniają dokładne mycie. Niskie zużycie wody 2,4 l/cykl! Wysokość mytego szkła do 250 mm. W zestawie otrzymujesz kosz na szkło 350x350 mm i pojemnik na sztućce.

✅ Pamiętaj o uzdatniaczu wody:

Zmywarka Stalgast powinna mieć zamontowany uzdatniacz wody w celu ochrony urządzenia przed osadzaniem się kamienia. Znajdziesz go w naszej ofercie pod hasłem uzdatniacz lub zmiękczacz.

✅ Zmywarka do szkła Stalgast 801351 - gotowa do działania

  • w komplecie uniwersalny kosz na szkło i pojemnik na sztućce
  • urządzenie powinno mieć zamontowany uzdatniacz wody w celu ochrony przed osadzaniem się kamienia
  • rekomendowane przez Stalgast profesjonalne płyny do zmywarek zapewniają ich prawidłową pracę
Parametry:
Katalog:
Stalgast
Materiał.:
Stal nierdzewna
Wysokość - H.:
680mm
Głębokość - D:
530mm
Szerokość - W:
415mm
Moc elektryczna:
2.77kW
Napięcie - U:
230V
Długość cyklu pracy:
120/180sek
Moc grzałki komory:
1.6kW
Moc zainstalowana:
4.4kW
Moc grzałki bojlera:
2.6kW

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Stalgast
Ostrobramska 75C
04-175 Warszawa
Poland

801 40 50 63
stalgast@stalgast.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: