WhatsApp
Brak towaru

Szafa chłodnicza lakierowana 1173L | Stalgast 881400

Numer katalogowy: 881400
Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
6990.00
6990.00
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Szafa chłodnicza lakierowana 1173L Stalgast 881400

Profesjonalna lakierowana szafa chłodnicza firmy Stalgast jest niezawodnym urządzeniem chłodniczym. Obudowa chłodziarki wykonana jest z blachy malowanej proszkowo na kolor biały, natomiast wnętrze wykonane jest ze stali nierdzewnej. Stal nierdzewna jest materiałem, który jest bardzo łatwy w utrzymaniu czytości.

Wyposażenie lakierowanej chłodziarki o pojemności 1173L marki Stalgast

Szafa chłodnicza 881400 w wyposażeniu posiada 6 półek w wymiarze 530x650 mm wraz z kompletem prowadnic. Chłodziarka ma w standardzie 21 poziomów na prowadnice. Prowadnice są dostępne do zakupu pod kodem katalogowym: 840644. Do szafy również można dokupić dodatkowe półki 840645 lub zamiennie zastosować pojemniki GN.

Dane techniczne szafy chłodniczej Stalgast 881400

Producent w szafie zastosował system automatycznego odparowania skroplin, co znacznie ułatwia pracę z urządzeniem. Profesjonalna szafa chłodnicza 881400 posiada elektroniczny sterownik temperatury, dzięki któremu mamy ten parametr pod stałą kontrolą. Samodomykające się drzwi wyposażone w zamek również są istotną cechą przy pracy w profesjonalnej kuchni. 

Model ten wyposażony jest w regulowane nóżki (+45mm) oraz profilowany uchwyt do otwierania drzwi.

Parametry:
Katalog:
Stalgast
Wysokość - H.:
2000mm
Głębokość - D:
845mm
Szerokość - W:
1340mm
Pojemność - V:
1173l
Moc elektryczna:
0.45kW
Dostępność:
2-21 dni zależnie od stanów magazynowych
Napięcie - U:
230V
Temperatura max.:
+8°C
Temperatura min.:
-2°C
Karta gwarancyjna:
tak
pojemność netto:
770l
Strefa klimatyczna:
4
Czynnik chłodniczy:
R 290/110 g
Klasa energetyczna:
C
Roczne zużycie energii:
675kWh/rok
Dobowe zużycie energii:
1.849kWh/dzień

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Stalgast
Ostrobramska 75C
04-175 Warszawa
Poland

801 40 50 63
stalgast@stalgast.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: