WhatsApp
Infolinia: 733 130 139
Brak towaru

Pojemnik termoizolacyjny CAMBRO Cam GoBox 600x400 126L 9-prowadnic

Numer katalogowy: EPP4060F9R110
Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
2354.00
2354.00
2306.92 2306.92 cena z kodem: HENDI
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Paczkomat InPost 10
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35
  • Szczególnie przydatny dla cukiernictwa i piekarnictwa
  • Przeznaczony do bezpośredniego i pośredniego kontaktu z żywnością
  • Doskonale utrzymuje zarówno niską, jak i wysoką temperaturę dań do ponad 4 godzin
  • Nadaje się do użytkowania w zakresie temperatur od -40°C do 120°C
  • Wykonany ze spienionego polipropylenu (EPP), niezwykle odpornego na uszkodzenia mechaniczne i czynniki atmosferyczne, nie zawiera freonu, w 100% podlega recyklingowi
  • Ładowany od przodu z możliwością uchylenia drzwi do 270°
  • Skośne krawędzie drzwi ułatwiają zatrzaśnięcie pojemnika, a trwałe zasuwy umożliwiają szczelne zamknięcie drzwi
  • Konstrukcja zapewnia dodatkową przestrzeń w tylnej ścianie komory w celu umieszczenia wkładu grzejącego lub chłodzącego
  • taki układ płyty zapobiega kapaniu skroplin na tace i zapewnia równomierne rozprowadzanie temperatury w komorze
  • Wbudowana bariera kondensacyjna zapobiega wyciekowi skroplin z termoboxu
  • Ergonomiczne wbudowane uchwyty wzdłuż 4 górnych krawędzi ułatwiają przenoszenie
  • Miejsce na etykietę z opisem w drzwiach umożliwia szybką identyfikację zawartości
  • Nadaje się do piętrowania
  • Łatwy w utrzymaniu czystości
  • Nadaje się do mycia w zmywarkach
  • Spełnia wymagania prawne i higieniczne opakowania do bezpośredniego kontaktu z żywnością
  • Do użytkowania z dedykowanymi wkładami:
  • Camchiller® chłodzący (CP3253443)
  • Camwarmer® grzewczy (HP3253444)
  • Wkłady nie są dołączone
Parametry:
Pojemność (l):
126
Wymiary (mm)::
770x540x(H)687
Wymiary wewnętrzne:
615x410x(H)585
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: