WhatsApp
Infolinia: 733 130 139
Brak towaru

Pojemnik termoizolacyjny CAMBRO 600x400 80L

Numer katalogowy: EPP4060T300110
Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
549.00
549.00
538.02 538.02 cena z kodem: HENDI
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Paczkomat InPost 15
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35
  • Termoizolacyjny box z dopasowaną pokrywką szczególnie przydatny w gastronomii i cateringu
  • Przeznaczony do bezpośredniego lub pośredniego kontaktu z żywnością
  • Doskonale utrzymuje zarówno niską, jak i wysoką temperaturę dań do ponad 4 godzin
  • Nadaje się do użytkowania w zakresie temperatur od -40°C do 120°C
  • Wykonany ze spienionego polipropylenu (EPP), niezwykle odpornego na uszkodzenia mechaniczne i czynniki atmosferyczne, nie zawiera freonu, w 100% podlega recyklingowi
  • Ładowany od góry, co znacznie usprawnia transportowanie żywności
  • Komora pojemnika o wysokości 300 mm mieści tace i pojemniki w rozmiarze 600×400 mm lub 6 okrągłych kuwet do lodów z oferty HENDI: kod 807002 oraz 802083
  • Pionowe wnęki wewnątrz ułatwiają załadunek i rozładunek pojemników
  • System wypustek i wyżłobień na rogach pojemnika zapewnia stabilne mocowanie pokrywki i bezpieczny transport żywności
  • Grubość izolacji: 30 mm
  • Bardzo lekki (gęstość: 30 g/l)
  • Ergonomiczne uchwyty w obudowie
  • Miejsce na etykietę z opisem do identyfikacji zawartości
  • Nadaje się do piętrowania
  • Łatwy w utrzymaniu czystości
  • Nadaje się do mycia w zmywarkach
  • Spełnia wymagania prawne i higieniczne opakowania do bezpośredniego kontaktu z żywnością
  • Pojemność: 80 l
  • Waga netto: 1700 g
  • Do użytkowania z dedykowanymi wkładami:
  • Camchiller® chłodzący (CP3253443)
  • Camwarmer® grzewczy (HP3253444)
  • Wkłady nie są dołączone
  • Do użytkowania z wózkiem transportowym Camdolly® (CD4060EPP158)
Parametry:
Pojemność (l):
80
Wymiary (mm)::
690x490x(H)370
Wymiary wewnętrzne:
625x425x(H)305
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: