WhatsApp
Szybki kontakt z Biurem Obsługi 733 130 139

Pakowarka Próżniowa Komorowa Listwa 29 cm Bartscher

Numer katalogowy: 300744
Dostępność: W sprzedaży
5322.18
5322.18
5002.85 5002.85 cena z kodem: JESTTANIEJ
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 5 dni

Informacje o produkcie:
  • Kontrola próżni: Elektronicznie
  • Ilość zgrzewów: 1
  • Funkcje: Połączenie pakowania próżniowego i szczelnego zamykania ,Marynowanie
  • Napięcie: 230 V
  • Długość listwy zgrzewającej: 290 mm
  • Pompa próżniowa: ok. 77 L / min (4,62 m³ / godz.)
  • Wyświetlacz cyfrowy: Tak
  • W zestawie: -
  • Sterowanie: Przycisk
  • Kolor: Srebrny
  • Lampka kontrolna: Tak
  • Częstotliwość: 50 Hz
  • Włącznik/wyłącznik: Tak
  • Właściwości: -
  • Moc przyłączeniowa: 0.63 kW
  • Materiał pokrywy: Polimetylometakrylan (PMMA)
  • Oświetlenie: nie
  • Regulowany poziom zamknięcia próżniowego: W 5 stopniach i ręcznie
  • Wymiary komory: szer. 350 x głęb. 300 x wys. 110 mm
  • Regulowany czas zgrzewania: 0 - 6 sekund
  • Materiał: Stal szlachetna
  • Maksymalna próżnia: -992 mbar
  • Ważna wskazówka: -
  • Wymiary: szer. 360.0 x gł. 500.0 x wys. 350.0 mm
  • Waga: 25,00 kg
Do pobrania:
Karta danych
Instrukcja obsługi
Rysunek w rozłożeniu na części
Schemat ideowy

Parametry:
Wysokość.:
350.0
Szerokość.:
360.0
Kolor.:
srebrny
Napięcie:
230 V
Głębokość.:
500.0
Materiał:
Stal szlachetna
Ważna wskazówka:
-
W zestawie:
-
Właściwości:
-
Częstotliwość:
50Hz
Oświetlenie:
Nie
Lampka kontrolna:
Tak
Moc przyłączeniowa:
0.63 kW
Włącznik/wyłącznik:
Tak
Sterowanie:
Przycisk
Funkcje:
Połączenie pakowania próżniowego i szczelnego zamykania ,Marynowanie
Materiał pokrywy:
Polimetylometakrylan (PMMA)
Wyświetlacz cyfrowy:
Tak
Wymiary komory:
szer. 350 x głęb. 300 x wys. 110 mm
Długość listwy zgrzewającej:
290 mm
Kontrola próżni:
Elektronicznie
Ilość zgrzewów:
1
Pompa próżniowa:
ok. 77 L / min (4,62 m³ / godz.)
Regulowany poziom zamknięcia próżniowego:
W 5 stopniach i ręcznie
Regulowany czas zgrzewania:
0 - 6 sekund
Maksymalna próżnia:
-992 mbar
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: