WhatsApp
Możliwość przedłużenia gwarancji fabrycznej do 5 lat. Szczegóły: 733 130 139

OUT Profesjonalna Frytownica Elektryczna Gastronomiczna 2x4L 6000W Hendi 205846

Numer katalogowy: OUT_205846
Dostępność: W sprzedaży
900.00
900.00
Kolor/Wzór
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Frytownica elektryczna 2x4L, 6 kW, 230V Hendi Blue Line

Profesjonalna frytownica przeznaczona do gastronomii. Z powodzeniem może być wykorzystywana w restauracjach, barach, kebabach, burgerowniach i innych miejscach, gdzie smaży się frytki oraz inne potrawy z głębokiego tłuszczu. System zimnej strefy zapobiega przypalaniu się resztek i zwiększa wydajność tłuszczu, dzięki czemu masz realne oszczędności.

Specyfikacja frytownicy Hendi 205846

  • Obudowa wykonana ze stali chromowej
  • Pojemnik na olej wykonany ze stali nierdzewnej
  • Demontowany element sterujący posiada dodatkowe zabezpieczenie, które w momencie zdjęcia go, wyłącza frytownice
  • Lampka kontrolna informująca o pracy urządzenia
  • Regulacja temperatury do 190°C
  • Termostat chroniący urządzenie przed przegrzaniem
  • Zabezpieczenie przed przegrzaniem z funkcją resetowania
  • Wyjmowany koszyk z długim izolowanym uchwytem
  • System „zimnej strefy" oddziela pozostałości smażenia poniżej poziomu grzałek, zwiększając wydajność tłuszczu

Dane techniczne frytkownicy Hendi

  • W zestawie koszyk z długim izolowanym uchwytem oraz pokrywa
  • Pojemność: 2x4 l
  • Moc: 2x3 kW
  • Zasilanie: 230 V
  • Wymiary (mm): 430x370x(H)305
  • Posiada atest
  • Marka: Hendi
  • Kod produktu: 205846

PRODUKT ZE ZWROTU - NIE UŻYWANY.

ZDJĘCIA PRZESTAWIAJĄ STAN OPAKOWANIA.

 

Parametry:
Długość (mm):
470
Szerokość (mm):
380
Wysokość (mm):
330
Ilość w opakowaniu (2):
1
Moc wejściowa (W):
6000
Typ opakowania:
Pudło
Panel sterowania:
Analogowy
ProductMaterials:
Stainless steel
Objętość użytkowa (L):
8
ProductTempRangeTo:
190
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: