WhatsApp
Możliwość przedłużenia gwarancji fabrycznej do 5 lat. Szczegóły: 733 130 139
Brak towaru

Mieszalnik spiralny z wyjmowaną dzieżą 40L 400V 2 prędkości | RQ

Numer katalogowy: GP-RQT40 2V
Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
9820.00
9820.00
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: na zamówienie
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Opis:

  • wysokiej jakości miesiarki włoskie przeznaczone są do wyrabiania ciast ciężkich, np. na pizzę, pierogi
  • doskonale sprawdzają się w pizzeriach, piekarniach, pierogarniach oraz restauracjach
  • miksery w wersji 2V wyposażone są w funkcję podwyższonej prędkości
  • wszystkie elementy mające kontakt z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnej
  • stabilna konstrukcja oraz solidna i wytrzymała obudowa
  • ochronna osłona ze stali nierdzewnej
  • automatyczne zatrzymanie pracy po uniesieniu osłony zabezpieczającej
  • wyjmowana dzieża
  • pneumatyczny system podnoszenia mieszadła
  • mocny i niezawodny napęd łańcuchowy
  • silnik z przekładnią pracującą w kąpieli olejowej, zapewniającą cichą pracę
  • posiadają timer oraz kółka wyposażone w hamulec
  • ciche i proste w użyciu
  • wersja 2V posiada 2 prędkości obrotowe

 

Parametry techniczne:

  • pojemność: 35 kg
  • objętość misy: 41 l
  • wymiary zewnętrzne: 480x815x850 mm
  • moc: 1,7 kW
  • napięcie: 400 V
  • waga: 114 kg

 

Dlaczego warto wybrać miesiarkę do ciasta RQT?:

  • Mikser spiralny wyprodukowany we Włoszech.
  • Prosty i łatwy w obsłudze.
  • Podnoszony hak umożliwia bardzo proste wyciągnięcie gotowego ciasta z dzieży.
  • Wyjmowana sprawia, że urządzenie jest bardzo wygodne w codziennej pracy.
  • Za pomocą timera mamy możliwość ustawienia czasu pracy miksera.
  • Dzięki kółkom urządzenie po skończonej pracy możemy przestawić w dowolne miejsce.
  • Przeznaczony do wyrabiana ciasta na pizzę lub pierogi.
  • 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski.

 

Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: