WhatsApp
Brak towaru

Lodówka Hotelowa Mini 34l 3 Półki Bartscher 700118

Numer katalogowy: 700118
Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
1654.00
1654.00
1620.92 1620.92 cena z kodem: WAKACJESTART
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Orlen Paczka 16.99
  • Kurier pobranie 19.99
  • Kurier express przedpłata 29.99

Lodówka hotelowa mini 34l 3 półki Bartscher 700118

Chłodne napoje, przekąski lub owoce - przystosowany do zabudowy minibar z oświetleniem, bezstopniową regulacją temperatury i dodatkowymi półkami w drzwiach oferuje wystarczająco dużo miejsca, aby zadowolić hotelowych gości.

Mała lodówka do hotelu Bartscher

  • Środek chłodniczy: R717 / 0,072 kg
  • Regulowana wysokość półek: Tak
  • Materiał wewnątrz: Tworzywo sztuczne ,Biały
  • Półki w drzwiach: 2 ,Wysokość regulowana
  • Możliwość zamknięcia: Tak
  • Wyświetlacz cyfrowy: Nie
  • Moc przyłączeniowa: 0.065 kW
  • Częstotliwość: 50 Hz
  • Pojemność: 34 l
  • Wymiary półek: Szer. 320 x wys. 145 mm
  • Kolor: Czarny ,mat
  • Ilość półek: 2
  • Maks. nośność półek w drzwiach: 5 kg
  • Klasa klimatyczna: N
  • Materiał: Blacha stalowa ,Lakierowana
  • Ilość drzwi: 1
  • W zestawie: Zestaw montażowy
  • Regulacja temperatury: Ręcznie ,Bezstopniowo
  • Termostat: Nie
  • Rodzaj drzwi: Drzwi skrzydłowe
  • Nadaje się do zabudowy: Tak
  • Temperatura otoczenia: 16 °C do 32 °C
  • Zakres temperatury do: 12 °C
  • Oświetlenie wewnętrzne: Tak
  • Rodzaj półek: Ruszt, biała powłoka rilsan
  • Zakres temperatury od: 5 °C
  • Izolacja: Cyklopentan, 45 mm
  • Zawias drzwi: Prawo
  • Zużycie energii elektrycznej: 230 kWh / rok
  • Włącznik/wyłącznik: Nie
  • Maks. nośność półek: 8 kg
  • właściwości: oświetlenie LED ,Wyjmowana uszczelka drzwi
  • Napięcie: 230 V
  • Regulowana wysokość nóżek: Nie
  • Sterowanie: Pokrętło
  • Funkcja automatycznego rozmrażania: Tak
  • Możliwość zmiany kierunku otwierania drzwi: Tak
  • Odparowanie wody kondensacyjnej: Tak
  • Lampka kontrolna: Nie
  • Chłodzenie: Statycznie
  • Klasa wydajności energetycznej: G (Nr EU 2019 / 2019)
  • Ważna wskazówka: -
  • Wymiary: szer. 402.0 x gł. 460.0 x wys. 550.0 mm
  • Waga: 17,40 kg

Do pobrania:
Karta danych
Instrukcja obsługi
Rysunek w rozłożeniu na części
Schemat ideowy

Parametry:
Wysokość.:
550.0
Szerokość.:
402.0
Kolor.:
Czarny ,mat
Napięcie:
230 V
Głębokość.:
460.0
Materiał:
Blacha stalowa ,Lakierowana
Pojemność:
34 l
W zestawie:
Zestaw montażowy
Właściwości:
oświetlenie LED ,Wyjmowana uszczelka drzwi
Możliwość zamknięcia:
Tak
Częstotliwość:
50Hz
Moc przyłączeniowa:
0.065 kW
Zakres temperatury od:
5 °C
Zakres temperatury do:
12 °C
Włącznik/wyłącznik:
Nie
Sterowanie:
Pokrętło
Regulacja temperatury:
Ręcznie ,Bezstopniowo
Termostat:
Nie
Nadaje się do zabudowy:
Tak
Regulowana wysokość półek:
Tak
Regulowana wysokość nóżek:
Nie
Możliwość zmiany kierunku otwierania drzwi:
tak
Wyświetlacz cyfrowy:
Nie
Rodzaj drzwi:
Drzwi skrzydłowe
Zawias drzwi:
Prawo
Środek chłodniczy:
R717 / 0,072 kg
Klasa klimatyczna:
N
Oświetlenie wewnętrzne:
Tak
Funkcja automatycznego rozmrażania:
Tak
Zużycie energii elektrycznej:
230 kWh / rok
Ilość półek:
2
Ilość drzwi:
1
Izolacja:
Cyklopentan, 45 mm
Rodzaj półek:
Ruszt, biała powłoka rilsan
Temperatura otoczenia:
16 °C do 32 °C
Wymiary półek:
Szer. 320 x wys. 145 mm
Materiał wewnątrz:
Tworzywo sztuczne ,Biały
Maks. nośność półek:
8 kg
Półki w drzwiach:
2 ,Wysokość regulowana
Maks. nośność półek w drzwiach:
5 kg

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

INSTRUKCJA BEZPIECZEŃSTWA - GASTRONOMIA

W celu zapewnienia bezpiecznego użytkowania urządzeń i akcesoriów gastronomicznych, należy przestrzegać poniższych zasad i ostrzeżeń. Dotyczą one wszystkich grup produktów wykorzystywanych w profesjonalnej kuchni.

Zagrożenia ogólne i środki ostrożności

Porażenie prądem: Upewnij się, że wszystkie urządzenia elektryczne są prawidłowo uziemione i regularnie sprawdzane. Unikaj kontaktu z wodą podczas użytkowania.

Oparzenia: Pracując z gorącymi powierzchniami, używaj rękawic ochronnych i zachowuj ostrożność. Monitoruj temperaturę pracy urządzeń.

Skaleczenia i zranienia: Korzystaj z właściwych narzędzi i technik pracy. Zawsze noś rękawice ochronne i uważaj na ostre krawędzie.

Zatrzaśnięcia i przygniecenia: Stosuj osłony i zabezpieczenia w urządzeniach z ruchomymi elementami. Szkol pracowników z zakresu bezpiecznej obsługi.

Pożar: Regularnie czyść urządzenia z tłuszczu i innych łatwopalnych substancji. Sprawdzaj stan instalacji elektrycznej.

Wycieki substancji: W przypadku wycieku smarów lub chemikaliów natychmiast oczyść miejsce i stosuj środki ochrony osobistej.

Uderzenia i upadki: Zabezpiecz przechowywane surowce oraz elementy maszyn. W razie potrzeby używaj kasku ochronnego.

Hałas: Stosuj ochronniki słuchu i przeprowadzaj badania słuchu personelu.

Ergonomia: Dostosuj stanowiska pracy do użytkownika. Zapewnij ergonomiczne szkolenie dla personelu.

Szkodliwe substancje: Unikaj wdychania oparów i pyłów. Zapewnij wentylację i używaj masek ochronnych.

Zalecenia szczegółowe według grup produktowych Urządzenia grzewcze

Ryzyko oparzeń i pożaru.

Nie zostawiaj urządzeń bez nadzoru podczas pracy.

Unikaj kontaktu z gorącymi powierzchniami.

Używaj wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia chłodnicze

Przeznaczone do chłodzenia produktów spożywczych.

Regularnie serwisuj, aby uniknąć wycieków czynnika chłodniczego.

Zachowaj ostrożność – wilgoć może powodować poślizg.

Chemia gastronomiczna

Ryzyko poparzeń chemicznych i zatrucia oparami.

Nie spożywać. W razie kontaktu ze skórą lub oczami – przemyć wodą.

Używać zgodnie z instrukcją i przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

Ryzyko zranienia – szczególnie przy pracy z ostrymi elementami.

Nie wkładaj rąk do ruchomych części.

Stosuj ochronę słuchu przy głośnych urządzeniach.

Meble nierdzewne

Przeznaczone do kontaktu z żywnością.

Uważaj na ostre krawędzie w przypadku uszkodzeń.

Montaż zgodnie z instrukcją.

Urządzenia elektryczne

Ryzyko porażenia prądem i pożaru.

Podłączenie wyłącznie przez wykwalifikowany personel.

Unikać kontaktu z wodą i przeciążeń instalacji.

Urządzenia gazowe

Ryzyko wybuchu i pożaru.

Regularnie sprawdzaj szczelność instalacji gazowej.

Podłączaj wyłącznie przez uprawnione osoby.

Akcesoria gastronomiczne

Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością.

Ryzyko zranienia przy ostrych narzędziach.

Uważaj na metalowe elementy pozostawione na gorących powierzchniach.

Dotyczy wszystkich produktów

Wszystkie produkty posiadają oznaczenie CE oraz spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.

Używaj produktów wyłącznie zgodnie z ich przeznaczeniem.

Przed pierwszym użyciem zapoznaj się z instrukcją obsługi.

Regularne przeglądy i serwis znacząco zmniejszają ryzyko awarii.

W razie awarii natychmiast odłącz urządzenie od zasilania – nie naprawiaj samodzielnie.

Przechowuj urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: