WhatsApp

Lodówka Gastronomiczna 700l Gn 2/1 Bartscher

Numer katalogowy: 700804
Dostępność: W sprzedaży
11833.00
11833.00
11596.34 11596.34 cena z kodem: WAKACJESTART
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 5 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier express przedpłata 29.99

Pojemna i inteligentna - stylowa lodówka ze stali szlachetnej oferuje maksymalną przestrzeń chłodniczą dzięki pojemności 700 litrów w formacie GN 2/1. Sygnał dźwiękowy ostrzega przed przerwaniem łańcucha chłodniczego w przypadku zbyt długo otwartych drzwi lodówki.


Informacje o produkcie:
  • Oświetlenie wewnętrzne: Tak
  • Pojemność: 700 l
  • Zakres temperatury od: 2 °C
  • Rodzaj półek: Ruszt, powlekany tworzywem sztucznym
  • Włącznik/wyłącznik: Nie
  • Rodzaj drzwi: Drzwi skrzydłowe
  • Lampka kontrolna: -
  • Display reklamowy: -
  • Ilość półek: 4
  • Odparowanie wody kondensacyjnej: Tak
  • Sterowanie: Elektronicznie
  • Zawias drzwi: Prawo
  • Możliwość zmiany kierunku otwierania drzwi: Tak
  • Zakres temperatury do: 8 °C
  • Funkcja automatycznego rozmrażania: Tak
  • Wyświetlacz cyfrowy: Tak
  • Z listwami cenowymi: Nie
  • Właściwości: oświetlenie LED, załączane osobno ,sygnał w przypadku zbyt długo otwartych drzwi ,odstęp pomiędzy parami prowadnic: 75 mm
  • Materiał wewnątrz: CNS 18/10
  • Zużycie energii elektrycznej: 303 kWh / rok
  • Regulowana wysokość półek: Tak
  • Materiał: CNS 18/10
  • Kolor: Srebrny
  • Regulowana wysokość nóżek: Tak
  • Klasa klimatyczna: 4
  • GWP: 3
  • Moc przyłączeniowa: 0.215 kW
  • Częstotliwość: 50 Hz
  • Termostat: Tak
  • Ilość drzwi: 1
  • Regulacja wysokości od: 2040 mm
  • Klasa wydajności energetycznej: A (Nr EU 2015 / 1094)
  • Regulacja temperatury: z dokładnością do 1 °C
  • Środek chłodniczy: R600a / 0,105 kg
  • Regulacja wysokości do: 2090 mm
  • Możliwość zamknięcia: Tak
  • Norma gastronomiczna: 2/1 GN
  • Napięcie: 230 V
  • Izolacja: pentan, 85 mm
  • Chłodzenie: Powietrze obiegowe
  • Wymiary półek: Szer. 530 x głęb. 650 mm
  • Temperatura otoczenia: do 30 °C
  • Ważna wskazówka: -
  • Wymiary: szer. 705.0 x gł. 895.0 x wys. 2090.0 mm
  • Waga: 146,40 kg
Do pobrania:
Karta danych
Instrukcja obsługi
Rysunek w rozłożeniu na części
Schemat ideowy

Parametry:
Wysokość.:
2090.0
Szerokość.:
705.0
Kolor.:
srebrny
Głębokość.:
895.0
Materiał:
CNS 18/10
Pojemność:
700 l
Właściwości:
oświetlenie LED, załączane osobno ,sygnał w przypadku zbyt długo otwartych drzwi ,odstęp pomiędzy parami prowadnic: 75 mm
Możliwość zamknięcia:
Tak
Częstotliwość:
50Hz
Lampka kontrolna:
-
Moc przyłączeniowa:
0.215 kW
Zakres temperatury od:
2 °C
Zakres temperatury do:
8 °C
Norma gastronomiczna:
2/1 GN
Włącznik/wyłącznik:
Nie
Sterowanie:
Elektronicznie
Regulacja temperatury:
z dokładnością do 1 °C
Termostat:
Tak
Regulowana wysokość półek:
Tak
Regulowana wysokość nóżek:
Tak
Regulacja wysokości do:
2090 mm
Regulacja wysokości od:
2040 mm
Możliwość zmiany kierunku otwierania drzwi:
tak
Wyświetlacz cyfrowy:
Tak
Rodzaj drzwi:
Drzwi skrzydłowe
Zawias drzwi:
Prawo
Środek chłodniczy:
R600a / 0,105 kg
Klasa klimatyczna:
4
Oświetlenie wewnętrzne:
Tak
Funkcja automatycznego rozmrażania:
Tak
Klasa wydajności energetycznej:
A (Nr EU 2015 / 1094)
Odparowanie wody kondensacyjnej:
Tak
Zużycie energii elektrycznej:
303 kWh / rok
Ilość półek:
4
Ilość drzwi:
1
Rodzaj półek:
Ruszt, powlekany tworzywem sztucznym
Materiał wewnątrz:
CNS 18/10
GWP:
3
Display reklamowy:
-
Z listwami cenowymi:
Nie

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

INSTRUKCJA BEZPIECZEŃSTWA - GASTRONOMIA

W celu zapewnienia bezpiecznego użytkowania urządzeń i akcesoriów gastronomicznych, należy przestrzegać poniższych zasad i ostrzeżeń. Dotyczą one wszystkich grup produktów wykorzystywanych w profesjonalnej kuchni.

Zagrożenia ogólne i środki ostrożności

Porażenie prądem: Upewnij się, że wszystkie urządzenia elektryczne są prawidłowo uziemione i regularnie sprawdzane. Unikaj kontaktu z wodą podczas użytkowania.

Oparzenia: Pracując z gorącymi powierzchniami, używaj rękawic ochronnych i zachowuj ostrożność. Monitoruj temperaturę pracy urządzeń.

Skaleczenia i zranienia: Korzystaj z właściwych narzędzi i technik pracy. Zawsze noś rękawice ochronne i uważaj na ostre krawędzie.

Zatrzaśnięcia i przygniecenia: Stosuj osłony i zabezpieczenia w urządzeniach z ruchomymi elementami. Szkol pracowników z zakresu bezpiecznej obsługi.

Pożar: Regularnie czyść urządzenia z tłuszczu i innych łatwopalnych substancji. Sprawdzaj stan instalacji elektrycznej.

Wycieki substancji: W przypadku wycieku smarów lub chemikaliów natychmiast oczyść miejsce i stosuj środki ochrony osobistej.

Uderzenia i upadki: Zabezpiecz przechowywane surowce oraz elementy maszyn. W razie potrzeby używaj kasku ochronnego.

Hałas: Stosuj ochronniki słuchu i przeprowadzaj badania słuchu personelu.

Ergonomia: Dostosuj stanowiska pracy do użytkownika. Zapewnij ergonomiczne szkolenie dla personelu.

Szkodliwe substancje: Unikaj wdychania oparów i pyłów. Zapewnij wentylację i używaj masek ochronnych.

Zalecenia szczegółowe według grup produktowych Urządzenia grzewcze

Ryzyko oparzeń i pożaru.

Nie zostawiaj urządzeń bez nadzoru podczas pracy.

Unikaj kontaktu z gorącymi powierzchniami.

Używaj wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia chłodnicze

Przeznaczone do chłodzenia produktów spożywczych.

Regularnie serwisuj, aby uniknąć wycieków czynnika chłodniczego.

Zachowaj ostrożność – wilgoć może powodować poślizg.

Chemia gastronomiczna

Ryzyko poparzeń chemicznych i zatrucia oparami.

Nie spożywać. W razie kontaktu ze skórą lub oczami – przemyć wodą.

Używać zgodnie z instrukcją i przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

Ryzyko zranienia – szczególnie przy pracy z ostrymi elementami.

Nie wkładaj rąk do ruchomych części.

Stosuj ochronę słuchu przy głośnych urządzeniach.

Meble nierdzewne

Przeznaczone do kontaktu z żywnością.

Uważaj na ostre krawędzie w przypadku uszkodzeń.

Montaż zgodnie z instrukcją.

Urządzenia elektryczne

Ryzyko porażenia prądem i pożaru.

Podłączenie wyłącznie przez wykwalifikowany personel.

Unikać kontaktu z wodą i przeciążeń instalacji.

Urządzenia gazowe

Ryzyko wybuchu i pożaru.

Regularnie sprawdzaj szczelność instalacji gazowej.

Podłączaj wyłącznie przez uprawnione osoby.

Akcesoria gastronomiczne

Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością.

Ryzyko zranienia przy ostrych narzędziach.

Uważaj na metalowe elementy pozostawione na gorących powierzchniach.

Dotyczy wszystkich produktów

Wszystkie produkty posiadają oznaczenie CE oraz spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.

Używaj produktów wyłącznie zgodnie z ich przeznaczeniem.

Przed pierwszym użyciem zapoznaj się z instrukcją obsługi.

Regularne przeglądy i serwis znacząco zmniejszają ryzyko awarii.

W razie awarii natychmiast odłącz urządzenie od zasilania – nie naprawiaj samodzielnie.

Przechowuj urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: