WhatsApp

Kuchnia Gazowa Gastronomiczna z Piekarnikiem Elektrycznym Hendi 225707

Numer katalogowy: 225707
Dostępność: W sprzedaży
6008.00
6008.00
5587.44 5587.44 cena z kodem: HENDIWIOSNA25
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Jaka kuchnia gazowa z piekarnikiem do gastrnomii? Poznaj Kuchnia gazowa z piekarnikiem 5-palnikowa | Hendi 225707

Jednym z podstawowych urządzeń w restauracji, barze, firmie cateringowej i każdej placówce zajmującej się zbiorowym żywieniem jest profesjonalna kuchnia gazowa. Polecamy wysokiej jakości 5-palnikową kuchnię gazową Hendi z elektrycznym piecem konwekcyjnym. Prezentowany model to jedno z najlepszych i najpopularniejszych urządzeń na rynku. Dzięki dużej mocy, solidnej konstrukcji oraz wykonaniu z materiałów wysokiej jakości, kuchnia gazowa Hendi z piecem konwekcyjnym jest obecnie jednym z najczęściej wybieranych przez restauratorów urządzeń tego typu.

Zasilanie i parametry kuchenka Hendi 225707:

Standardowo kuchnia Hendi 225707 jest przystosowana do pracy na gazie ziemnym GZ 50. W komplecie znajdują się dysze na gaz butlowy (propan-butan). Urządzenie posiada 3 palniki o mocy 3 kW, 1 palnik o mocy 1,8 kW oraz palnik WOK o mocy 3,5 kW, przeznaczony do dużych naczyń. Ruszty są wykonane z żeliwa. Kuchnia posiada zapalnik piezoelektryczny oraz zawór termopary.

Piekarnik elektryczny w kuchni gazowej Hendi Eka 225707:

Piekarnik elektryczny jest kolejną mocną stroną tego urządzenia. Dzięki 2 wentylatorom temperatura wewnątrz komory jest rozprowadzana równomiernie. Termostat umożliwia regulację temperatury w zakresie od 100 stopni C do 275 stopni C. Piekarnik jest wyposażony w dodatkowy element grzewczy o mocy 2,5 kW, który pozwala na grillowanie. Dzięki timerowi można precyzyjne ustawić czas pieczenia, a oświetlenie komory piekarnika umożliwia kontrolę procesu kulinarnego. Całość została wykonana ze stali nierdzewnej, a duży rozmiar komory umożliwia stosowanie blach, pojemników i rusztów w rozmiarze GN 1/1 (53x32,5 cm). W zestawie znajdują się 2 ruszty.

Parametry techniczne kuchnia Hendi 225707:

  • 5 palników gazowych
  • Piekarnik elektryczny
  • Moc: 14,3 kW
  • Zasilanie: gaz/prąd
  • Wymiary zewnętrzne (mm): 900x655x(H)850/900 
  • Możliwość podłączenia do gazu ziemnego lub gazu butlowego
  • Waga: 74 kg
Parametry:
Długość (mm):
900
Kolor.:
Silver
Ilość wentylatorów:
2
Programowalny:
False
Szerokość (mm):
655
Wysokość (mm):
900
Moc wejściowa (W):
2900
Panel sterowania:
Analog
Dopasowane rozmiary:
GN 1/1
Waga itemu netto (kg):
74
Ilość w opakow.::
1

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: