WhatsApp
Brak towaru

Dystrybutor Do Lodów Konserwator Na 10 Tub Okrągłe Kuwety Pozetti 10 Niebieski

Numer katalogowy: GELATO POZETTI 10 BLUE
Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
20129.00
20129.00
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Dystrybutor Do Lodów Konserwator Na 10 Tub Okrągłe Kuwety Pozetti 10 Niebieski

Konserwator do lodów typu pozetti przeznaczony do przechowywania lodów tradycyjnych w tubach Pomieści 10 tub o wymiarach ø200x250 mm z miejscem na przechowywanie zapasowych 8 tub W zestawie przednia akrylowa szyba plexi Chłodzenie statyczne z wewnętrznym nawiewem powietrza, zapewniającym równomierne rozprowadzenie temperatury wewnątrz konserwatora Regulacja temperatury za pomocą zewnętrznego cyfrowego termostatu, w zakresie od -9 do -22°C

Specyfikacja

Agregat chłodniczy wewnętrzny zasilany ekologicznym i energooszczędnym czynnikiem R600a Urządzenie może pracować w maksymalnej temperatura otoczenia +30°C (IV klasa klimatyczna) Wysuwany blat roboczy z otworami pod pojemniki tubowe oraz pokrywkami ze stali nierdzewnej Ręczne rozmrażanie Dobra izolacja termiczna Witryna wyposażona jest w kółka Bardzo prosta w obsłudze i utrzymaniu w czystości Tuby nie znajdują się w standardowym wyposażeniu Obudowa wykonana ze stali malowanej proszkowo Konserwator dostępny w różnych wariantach kolorystycznych (patrz zdjęcia)   Parametry techniczne: Wymiary zewnętrzne [mm]: 1503x670x895 Pojemność netto [l]: 398 Pojemność brutto [l]: 470 Pojemność tub [szt.]: 10+8 Zakres temperatur [°C]: -9/-22 Moc [kW]: 0,19 Zużycie energii [kWh/rok]: 1807 Klasa energetyczna: B Chłodzenie: statyczne Czynnik chłodniczy: R600a Zasilanie [V]: 230 Waga [kg]: 60

Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Resto Quality
Zamknięta 10/1,5
30-554 Kraków
Poland

12-307-06-72
info@restoquality.pl

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: