WhatsApp

Dozownik Syfon Do Bitej Śmietany 0,5l Czarny + 25 Naboi Hendi 588420_25

Numer katalogowy: 588420_25
Dostępność: W sprzedaży
204.00
204.00
189.72 189.72 cena z kodem: HENDIWIOSNA25
Filtr:
Zestaw syfon + naboje
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
18
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier przedpłata 20
  • Paczkomat InPost 20
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Syfon do bitej śmietany czarny Hendi z nabojami - kod 588420_25

Nowoczesny syfon do bitej śmietany charakteryzujący się ciekawym designem. Idealne rozwiązanie do niewielkiej gastronomii, a także użytkowników domowych, którzy chcą cieszyć się smakiem doskonałej bitej śmietany bez sztucznych konserwantów.

Mocne strony syfon do bitej śmietany 0.5L czarny + 25 naboi Hendi 588420_25

Butelka, uchwyt na naboje i głowica urządzenia są wykonane z aluminium w kolorze czarnym (matowy). W zestawie znajdują się 3 końcówki z polipropylenu i szczoteczka ułatwiająca czyszczenie. W syfonie nie zaleca się przygotowywania gorących sosów. Pojemność butli to 0,5L, co z powodzeniem wystarcza do użytku domowego lub w niewielkiej gastronomii. Dodatkowym atutem jest bardzo atrakcyjny design. Wymiary syfonu Hendi to ø80x(H)260 mm.

Naboje N2O do bitej śmietany w komplecie

Prezentowany przez Gastroprofit syfon do bitej śmietany Hendi został wyposażony w zestaw 25 naboi N2O, które są kompatybilne z urządzeniem. Co istotne, jeden nabój pozwala na przygotowanie pełnego wkładu bitej śmietany. Wszystkie sprzedawane przez Gastroprofit naboje są ważone elektronicznie i posiadają gwarancję wypełnienia gazem. Sprawdź ofertę dodatkowych opakowań z nabojami.

image

 

Jak używać syfonu do bitej śmietany?

  • Odkręć głowicę od butli, następnie wlej do 0,5l schłodzonej śmietany kremówki, posłódź cukrem pudrem, zakręć głowicę na butli i wymieszaj zawartość kilkoma energicznymi ruchami
  • Wbij nabój z gazem N2O, wstrząśnij syfonem 3-4 razy
  • Jeden nabój wystarcza na około 0,5l śmietany
  • Dozuj za pomocą wybranej końcówki dekoracyjnej
Parametry:
Średnica:
80
Wysokość.:
260
Pojemność (l):
0,5
Informacja dodatkowa:
Naboje jednorazowe - po zużyciu zutylizuj

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: