WhatsApp

Lodówka Barowa Na Napoje Witryna Chłodnicza 458l 2-Drzwiowa Hendi 233931

Numer katalogowy: 233931
Dostępność: W sprzedaży
4308.00
4308.00
4221.84 4221.84 cena z kodem: WAKACJESTART
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 19.99
  • Kurier express przedpłata 29.99
Lodówka barowa o pojemności 458l to znakomite urządzenie do chłodzenia i ekspozycji napojów, które ułatwia pracę personelowi, a klientom gwarantuje optymalną temperaturę ulubionego piwa, soku czy napoju gazowanego.
To jeden z niezbędnych elementów wyposażenia każdego lokalu gastronomicznego, m.in. restauracji, baru, pubu itd., gdyż zapewnia napojom optymalne schłodzenie i pełną kontrolę ich temperatury.
Chłodziarka jest wyposażona w drzwi oraz dwie chromowane półki, a komora w oświetlenie LED, co sprawia, że jest niezwykle praktyczna i wygodna w użytkowaniu.
Napoje można umieścić na regulowanych półkach, a dzięki atrakcyjnemu oświetleniu serwować o każdej porze czy nawet w przyciemnianych pomieszczeniach. Elektroniczny termostat zapewnia idealne chłodzenie statyczne, dodatkowo wspomagane wentylatorem. Zaletą jest także automatyczne odszranianie w razie takiej potrzeby.
Dużym atutem jest też bardzo prosta obsługa lodówki, gdyż można korzystać z intuicyjnego wyświetlacza cyfrowego. Stalowa obudowa, drzwi ze szkła hartowanego i wnętrze komory z tłoczonego aluminium są łatwe w pielęgnacji, a zachowanie standardów higieny w lokalu gastronomicznym jest bardzo ważne.
Lodówka barowa pozwoli łatwo zwiększyć sprzedaż napojów - to praktyczne i uniwersalne urządzenie do barów, pubów i restauracji, ale sprawdzi się także w sklepach czy na stacji benzynowych.
Lodówka posiada:
  • 4 regulowane antypoślizgowe nóżki
  • Czynnik chłodniczy: R600a
  • Wymiary półki 390 x 352 mm
Parametry:
Długość (mm):
900
Kolor.:
Black
Programowalny:
False
Szerokość (mm):
515
Liczba drzwi:
2
Wysokość (mm):
1820
Moc wejściowa (W):
300
Typ opakowania:
Paleta
Panel sterowania:
Digital
Długość wewnętrzna (mm):
808
Szerokość wewnętrzna (mm):
418
Wysokość wewnętrzna (mm):
1490
Maksymalny udźwig:
35
Jednostka maksymalnego udźwigu:
kg/shelf
Maksymalna objętość (L):
506
ProductMaterials:
Aluminium;Chrome-plated;Hardened glass;Powder coated metal
Objętość użytkowa (L):
384
ProductTempRangeTo:
10
Przestawna:
True
Rodzaj półki:
Greting
Liczba półek:
8
Ilość w opakow.::
1

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

INSTRUKCJA BEZPIECZEŃSTWA - GASTRONOMIA

W celu zapewnienia bezpiecznego użytkowania urządzeń i akcesoriów gastronomicznych, należy przestrzegać poniższych zasad i ostrzeżeń. Dotyczą one wszystkich grup produktów wykorzystywanych w profesjonalnej kuchni.

Zagrożenia ogólne i środki ostrożności

Porażenie prądem: Upewnij się, że wszystkie urządzenia elektryczne są prawidłowo uziemione i regularnie sprawdzane. Unikaj kontaktu z wodą podczas użytkowania.

Oparzenia: Pracując z gorącymi powierzchniami, używaj rękawic ochronnych i zachowuj ostrożność. Monitoruj temperaturę pracy urządzeń.

Skaleczenia i zranienia: Korzystaj z właściwych narzędzi i technik pracy. Zawsze noś rękawice ochronne i uważaj na ostre krawędzie.

Zatrzaśnięcia i przygniecenia: Stosuj osłony i zabezpieczenia w urządzeniach z ruchomymi elementami. Szkol pracowników z zakresu bezpiecznej obsługi.

Pożar: Regularnie czyść urządzenia z tłuszczu i innych łatwopalnych substancji. Sprawdzaj stan instalacji elektrycznej.

Wycieki substancji: W przypadku wycieku smarów lub chemikaliów natychmiast oczyść miejsce i stosuj środki ochrony osobistej.

Uderzenia i upadki: Zabezpiecz przechowywane surowce oraz elementy maszyn. W razie potrzeby używaj kasku ochronnego.

Hałas: Stosuj ochronniki słuchu i przeprowadzaj badania słuchu personelu.

Ergonomia: Dostosuj stanowiska pracy do użytkownika. Zapewnij ergonomiczne szkolenie dla personelu.

Szkodliwe substancje: Unikaj wdychania oparów i pyłów. Zapewnij wentylację i używaj masek ochronnych.

Zalecenia szczegółowe według grup produktowych Urządzenia grzewcze

Ryzyko oparzeń i pożaru.

Nie zostawiaj urządzeń bez nadzoru podczas pracy.

Unikaj kontaktu z gorącymi powierzchniami.

Używaj wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia chłodnicze

Przeznaczone do chłodzenia produktów spożywczych.

Regularnie serwisuj, aby uniknąć wycieków czynnika chłodniczego.

Zachowaj ostrożność – wilgoć może powodować poślizg.

Chemia gastronomiczna

Ryzyko poparzeń chemicznych i zatrucia oparami.

Nie spożywać. W razie kontaktu ze skórą lub oczami – przemyć wodą.

Używać zgodnie z instrukcją i przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

Ryzyko zranienia – szczególnie przy pracy z ostrymi elementami.

Nie wkładaj rąk do ruchomych części.

Stosuj ochronę słuchu przy głośnych urządzeniach.

Meble nierdzewne

Przeznaczone do kontaktu z żywnością.

Uważaj na ostre krawędzie w przypadku uszkodzeń.

Montaż zgodnie z instrukcją.

Urządzenia elektryczne

Ryzyko porażenia prądem i pożaru.

Podłączenie wyłącznie przez wykwalifikowany personel.

Unikać kontaktu z wodą i przeciążeń instalacji.

Urządzenia gazowe

Ryzyko wybuchu i pożaru.

Regularnie sprawdzaj szczelność instalacji gazowej.

Podłączaj wyłącznie przez uprawnione osoby.

Akcesoria gastronomiczne

Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością.

Ryzyko zranienia przy ostrych narzędziach.

Uważaj na metalowe elementy pozostawione na gorących powierzchniach.

Dotyczy wszystkich produktów

Wszystkie produkty posiadają oznaczenie CE oraz spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.

Używaj produktów wyłącznie zgodnie z ich przeznaczeniem.

Przed pierwszym użyciem zapoznaj się z instrukcją obsługi.

Regularne przeglądy i serwis znacząco zmniejszają ryzyko awarii.

W razie awarii natychmiast odłącz urządzenie od zasilania – nie naprawiaj samodzielnie.

Przechowuj urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: