WhatsApp
Infolinia: 733 130 139

Patelnia z powłoką tytanową ø280/225x85 | Hendi 629505

Numer katalogowy: 629505
Dostępność: W sprzedaży
162.00
162.00
158.76 158.76 cena z kodem: HENDI
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: natychmiast
Cena przesyłki:
18
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier przedpłata 20
  • Paczkomat InPost 20
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Patelnia z powłoką tytanową ø280/225x85 Hendi 629505

Wysokiej jakości profesjonalna patelnia aluminiowa z bardzo mocną, nieprzywierającą powłoką tytanową. Solidne wykonanie i najwyższej jakości materiały sprawiają, że patelnia może być z powodzeniem używana w gastronomii. Dzięki wielowarstwowej konstrukcji patelnia zapewnia doskonałe i równomierne przewodzenie ciepła na całej powierzchni.

Specyfikacja patelni tytanowej głębokiej

  • Profesjonalna patelnia wykonana z twardego odlewu aluminium
  • Pokryta nieprzywierającą powłoką tytanową
  • Patelnia bardzo łatwo się zmywa
  • Nienagrzewające rączki patelni wykonane ze stali nierdzewnej 18/10
  • Dzięki zastosowaniu odlewu aluminium, patelnia bardzo szybko rozgrzewają się do temperatury roboczej
  • Specjalna konstrukcja pozwala zaoszczędzić do 30% energii w porównaniu z tradycyjnymi patelniami
  • Możliwość użytkowania na kuchniach: ceramicznych, elektrycznych, gazowych
  • Można myć w zmywarce
  • Można używać w piecach w temperaturze do 250 st. C
  • Posiada atest
  • Marka: Hendi

WARSTWY:

  1. Korpus aluminiowy
  2. Podkład: właściwości antykorozyjne, odporność na uderzenia, większa wytrzymałość powłok
  3. Powłoka tytanowa: odporność na zarysowanie i ścieranie
  4. Powłoka pośrednia: Whitford Xylan zapobiegająca przywieraniu
  5. Powłoka wierzchnia: wzmocnienie właściwości powłoki nieprzywierającej i rozjaśnienie powierzchni
Parametry:
Długość (mm):
545
Szerokość (mm):
290
Wysokość (mm):
85
Ilość w opakowaniu (2):
1
Typ opakowania:
Naklejka
Średnica (mm):
280
ProductMaterials:
Aluminium
Długość uchwytu (mm):
255
Średnica podstawy (mm):
225
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: