WhatsApp

Patelnia do naleśników ø32/26 cm - tytanowa Hendi 629413

Numer katalogowy: 629413
Dostępność: W sprzedaży
213.00
213.00
210.87 210.87 cena z kodem: PRO25
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
18
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier przedpłata 20
  • Paczkomat InPost 20
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Patelnia do naleśników ø32/26 cm - tytanowa Hendi 629413

Wysokiej jakości profesjonalna patelnia aluminiowa z bardzo mocną, nieprzywierającą powłoką tytanową. Solidne wykonanie i najwyższej jakości materiały sprawiają, że patelnia może być z powodzeniem używana w gastronomii. Dzięki wielowarstwowej konstrukcji patelnia zapewnia doskonałe i równomierne przewodzenie ciepła na całej powierzchni.

Profesjonalna patelnia do naleśników z powłoką tytanową:

  • Profesjonalna patelnia wykonana z twardego odlewu aluminium
  • Pokryta nieprzywierającą powłoką tytanową
  • Patelnia bardzo łatwo się zmywa
  • Nienagrzewające rączki patelni wykonane ze stali nierdzewnej 18/10
  • Dzięki zastosowaniu odlewu aluminium, patelnia bardzo szybko rozgrzewają się do temperatury roboczej
  • Specjalna konstrukcja pozwala zaoszczędzić do 30% energii w porównaniu z tradycyjnymi patelniami
  • Możliwość użytkowania na kuchniach: ceramicznych, elektrycznych, gazowych
  • Można myć w zmywarce
  • Można używać w piecach w temperaturze do 250 st. C
  • Posiada atest
  • Marka: Hendi

Warstwy w patelni do naleśników Hendi 629413:

  1. Korpus aluminiowy
  2. Podkład: właściwości antykorozyjne, odporność na uderzenia, większa wytrzymałość powłok
  3. Powłoka tytanowa: odporność na zarysowanie i ścieranie
  4. Powłoka pośrednia: Whitford Xylan zapobiegająca przywieraniu
  5. Powłoka wierzchnia: wzmocnienie właściwości powłoki nieprzywierającej i rozjaśnienie powierzchni
Parametry:
Długość (mm):
840
Szerokość (mm):
330
Wysokość (mm):
20
Średnica (mm):
320
ProductMaterials:
Aluminium
Długość uchwytu (mm):
255
Średnica podstawy (mm):
260
Ilość w opakow.::
1

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: