WhatsApp
Infolinia: 733 130 139

Patelnia do naleśników ø32/26 cm - tytanowa Hendi 629413

Numer katalogowy: 629413
Dostępność: W sprzedaży
213.00
213.00
208.74 208.74 cena z kodem: HENDI
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
18
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier przedpłata 20
  • Paczkomat InPost 20
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Patelnia do naleśników ø32/26 cm - tytanowa Hendi 629413

Wysokiej jakości profesjonalna patelnia aluminiowa z bardzo mocną, nieprzywierającą powłoką tytanową. Solidne wykonanie i najwyższej jakości materiały sprawiają, że patelnia może być z powodzeniem używana w gastronomii. Dzięki wielowarstwowej konstrukcji patelnia zapewnia doskonałe i równomierne przewodzenie ciepła na całej powierzchni.

Profesjonalna patelnia do naleśników z powłoką tytanową:

  • Profesjonalna patelnia wykonana z twardego odlewu aluminium
  • Pokryta nieprzywierającą powłoką tytanową
  • Patelnia bardzo łatwo się zmywa
  • Nienagrzewające rączki patelni wykonane ze stali nierdzewnej 18/10
  • Dzięki zastosowaniu odlewu aluminium, patelnia bardzo szybko rozgrzewają się do temperatury roboczej
  • Specjalna konstrukcja pozwala zaoszczędzić do 30% energii w porównaniu z tradycyjnymi patelniami
  • Możliwość użytkowania na kuchniach: ceramicznych, elektrycznych, gazowych
  • Można myć w zmywarce
  • Można używać w piecach w temperaturze do 250 st. C
  • Posiada atest
  • Marka: Hendi

Warstwy w patelni do naleśników Hendi 629413:

  1. Korpus aluminiowy
  2. Podkład: właściwości antykorozyjne, odporność na uderzenia, większa wytrzymałość powłok
  3. Powłoka tytanowa: odporność na zarysowanie i ścieranie
  4. Powłoka pośrednia: Whitford Xylan zapobiegająca przywieraniu
  5. Powłoka wierzchnia: wzmocnienie właściwości powłoki nieprzywierającej i rozjaśnienie powierzchni
Parametry:
Długość (mm):
840
Szerokość (mm):
330
Wysokość (mm):
20
Ilość w opakowaniu (2):
1
Średnica (mm):
320
ProductMaterials:
Aluminium
Długość uchwytu (mm):
255
Średnica podstawy (mm):
260
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: