WhatsApp
Brak towaru

Zmywarka do naczyń + 2 dozowniki + pompa, 230V | MyGastro Z50/P

Numer katalogowy: 11010003

Zmywarka Z50/P do naczyń, 2 dozow., 230V, pompa

Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
5594.00
5594.00
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35
Charakterystyka produktu:

Zmywarka 11010003 z serii Z50/P charakteryzuje prosta obsługa z intuicyjnym elektromechanicznym sterowaniem. Wykonane z wysokiej jakości komponentów zapewniają doskonałe wyniki zmywania. Zmywarka wyposażona w mikrowyłącznik bezpieczeństwa otwarcia drzwi. Wykonania z wysokogatunkowej stali nierdzewnej gwarantuje maksymalną wytrzymałość na ciężkie warunki użytkowania oraz wysoką odporność na korozję.

Dane techniczne:

- wymiary zewnętrzne (szer. x głęb. x wys.) 60x60x82 cm

- wymiary kosza: 50x50 cm

- max. wys. wsadu: 32 cm

- 1 cykl mycia: 120 sekund - 30koszy/h

- pojemność zbiornika wanny: 25 l / Moc grzałek: 2,8 kW.

- pojemność bojlera: 7 l / Moc grzałek: 6 kW.

- zużycie wody do płukania: 2,7 l/płukanie

- temperatury kontrolowane termostatem: - mycie 60ºC i wyparzanie 90ºC

- moc pompy myjącej: 0,6 kW

- moc: 3,4 kW

- zasilanie: 230 V - 50Hz

Parametry i wyposażenie standardowe:

- sterowanie elektromechaniczne

- dozownik płynu myjącego i nabłyszczającego

- pompa spustowa

- temperatury kontrolowane termostatem

- zawór zwrotny zapobiegający cofaniu się brudnej wody

- wyposażenie: 1 kosz na talerze, 1 kosz do szkła, 7 pojemników na sztućce

- zaokrąglone krawędzie wanny zapobiegają gromadzeniu się brudu i tłuszczu, co znacznie ułatwia czyszczenie i pozwala na łatwe utrzymanie higieny wewnątrz komory

 - podwójny system górnych i dolnych ramion myjących i płuczących. Ramiona myjące wykonane z wytrzymałego i higienicznego tworzywa

Parametry:

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

P21
Wyzwolenia 21A
43-438 Brenna
Poland

791 002 100
firma@poziom21.pl

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: