WhatsApp
Brak towaru

Zestaw sztućców do steków "JUMBO", 4szt., blister, linia Churrasco, czerwony

Numer katalogowy: 29899162
Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
83.00
83.00
81.34 81.34 cena z kodem: WAKACJESTART
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
16.99
  • Orlen Paczka 16.99
  • Kurier przedpłata 17.99
  • Paczkomat InPost 17.99
  • Kurier pobranie 19.99
  • Kurier express przedpłata 29.99
  • jedyne na świecie noże z rękojeścią wykonaną z naturalnego drewna, którą można myć w zmywarce

  • uchwyt wykonany z impregnowanego drewna, połączony nitami ze stali nierdzewnej 

  • ostrze wykonane ze stali nierdzewnej AISI 420

  • odporne na wysokie temperatury 

  • certyfikowane przez NSF

  • 5 lat gwarancji

  • można myć w zmywarce


    >> 2 x nóż do steków

    >> bardzo ostre ostrze ze stali nierdzewnej AISI 420

    >> długość ostrza: 12,5 cm

    >> całkowita długość: 25,5 cm 

    >> grubość ostrza: 1,2 mm

    >> potrójnie nitowany

                                                                  

    >> 2 x widelec do steków

    >> ostrze ze stali nierdzewnej AISI 430                 

    >> długość ostrza: 10,5 cm

    >> całkowita długość: 22 cm  

    >> grubość widelca: 2 mm

    >> podwójnie nitowany                                          

     >> drewniany uchwyt z "Polywood", wytrzymały/odporny oraz nadający się do zmywarki

    >> produkt spełnia wymagania norm § 31 ust. 1 LFGB względnie art. 3 rozporządzenia (EG) 1935/2004

Parametry:
Kolor.:
czerwony
Nowość:
Poland
Typ opakowania:
Blister
Cecha:
nóż 255, widelec 220
ProductMaterials:
Stainless steel
ProductViewProductGroupDescription:
Churrasco line is characterized by the most advanced technology in the production of wooden flatware handles and other kitchen accessories. The world's only handle made of natural wood (FSC certified), dishwasher safe. Layers of wood suitably impregnated with resin then pressed, sliced, polished and joined with stainless steel rivets. Extremely durable wooden handle resistant to impact, heat and moisture. 5-year guarantee (12)
ProductSerie:
Churrasco
Ilość w opakow.::
4

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

INSTRUKCJA BEZPIECZEŃSTWA - GASTRONOMIA

W celu zapewnienia bezpiecznego użytkowania urządzeń i akcesoriów gastronomicznych, należy przestrzegać poniższych zasad i ostrzeżeń. Dotyczą one wszystkich grup produktów wykorzystywanych w profesjonalnej kuchni.

Zagrożenia ogólne i środki ostrożności

Porażenie prądem: Upewnij się, że wszystkie urządzenia elektryczne są prawidłowo uziemione i regularnie sprawdzane. Unikaj kontaktu z wodą podczas użytkowania.

Oparzenia: Pracując z gorącymi powierzchniami, używaj rękawic ochronnych i zachowuj ostrożność. Monitoruj temperaturę pracy urządzeń.

Skaleczenia i zranienia: Korzystaj z właściwych narzędzi i technik pracy. Zawsze noś rękawice ochronne i uważaj na ostre krawędzie.

Zatrzaśnięcia i przygniecenia: Stosuj osłony i zabezpieczenia w urządzeniach z ruchomymi elementami. Szkol pracowników z zakresu bezpiecznej obsługi.

Pożar: Regularnie czyść urządzenia z tłuszczu i innych łatwopalnych substancji. Sprawdzaj stan instalacji elektrycznej.

Wycieki substancji: W przypadku wycieku smarów lub chemikaliów natychmiast oczyść miejsce i stosuj środki ochrony osobistej.

Uderzenia i upadki: Zabezpiecz przechowywane surowce oraz elementy maszyn. W razie potrzeby używaj kasku ochronnego.

Hałas: Stosuj ochronniki słuchu i przeprowadzaj badania słuchu personelu.

Ergonomia: Dostosuj stanowiska pracy do użytkownika. Zapewnij ergonomiczne szkolenie dla personelu.

Szkodliwe substancje: Unikaj wdychania oparów i pyłów. Zapewnij wentylację i używaj masek ochronnych.

Zalecenia szczegółowe według grup produktowych Urządzenia grzewcze

Ryzyko oparzeń i pożaru.

Nie zostawiaj urządzeń bez nadzoru podczas pracy.

Unikaj kontaktu z gorącymi powierzchniami.

Używaj wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia chłodnicze

Przeznaczone do chłodzenia produktów spożywczych.

Regularnie serwisuj, aby uniknąć wycieków czynnika chłodniczego.

Zachowaj ostrożność – wilgoć może powodować poślizg.

Chemia gastronomiczna

Ryzyko poparzeń chemicznych i zatrucia oparami.

Nie spożywać. W razie kontaktu ze skórą lub oczami – przemyć wodą.

Używać zgodnie z instrukcją i przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

Ryzyko zranienia – szczególnie przy pracy z ostrymi elementami.

Nie wkładaj rąk do ruchomych części.

Stosuj ochronę słuchu przy głośnych urządzeniach.

Meble nierdzewne

Przeznaczone do kontaktu z żywnością.

Uważaj na ostre krawędzie w przypadku uszkodzeń.

Montaż zgodnie z instrukcją.

Urządzenia elektryczne

Ryzyko porażenia prądem i pożaru.

Podłączenie wyłącznie przez wykwalifikowany personel.

Unikać kontaktu z wodą i przeciążeń instalacji.

Urządzenia gazowe

Ryzyko wybuchu i pożaru.

Regularnie sprawdzaj szczelność instalacji gazowej.

Podłączaj wyłącznie przez uprawnione osoby.

Akcesoria gastronomiczne

Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością.

Ryzyko zranienia przy ostrych narzędziach.

Uważaj na metalowe elementy pozostawione na gorących powierzchniach.

Dotyczy wszystkich produktów

Wszystkie produkty posiadają oznaczenie CE oraz spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.

Używaj produktów wyłącznie zgodnie z ich przeznaczeniem.

Przed pierwszym użyciem zapoznaj się z instrukcją obsługi.

Regularne przeglądy i serwis znacząco zmniejszają ryzyko awarii.

W razie awarii natychmiast odłącz urządzenie od zasilania – nie naprawiaj samodzielnie.

Przechowuj urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: