WhatsApp
Brak towaru

Zamrażarka skrzyniowa 208L | cookPRO 530010005

Numer katalogowy: 530010005
Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
1517.00
1517.00
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Zamrażarka skrzyniowa 208L cookPRO 530010005

Profesjonalna zamrażarka skrzyniowa służy do przechowywania żywności, takie jak mrożonki, półprodukty itp. w optymalnych warunkach. Zamrażarka skrzyniowa z klapą to niezbędny sprzęt, gdy prowadzisz własną gastronomię. Oferowane urządzenie jest solidnie wykonane, posiada mocne zawiasy i sprawdzi się nie tylko w gastronomii, ale także w sklepach czy w domu.

Odpowiednie warunki do przechowywania żywności

Wnętrze oferowanych przez nas zamrażarek skrzyniowych to wysokiej jakości, odporna na uszkodzenia blacha. Aluminium cechuje się bardzo dobrymi właściwościami w zakresie utrzymywania temperatury, a także jest materiałem higienicznym i lekkim. Dzięki dokładnie spasowanym uszczelkom i solidnej klapie, straty zimnego powietrza są zminimalizowane przy każdym otwarciu, a wydajny kompresor z łatwością doprowadza temperaturę do pożądanej już w krótkim czasie.

Obudowa zamrażarki

Obudowa zamrażarki jest malowana proszkowo na biało, jest solidna i łatwa w utrzymaniu czystości. W klapie umieszczono wygodny uchwyt z tworzywa oraz zamek, a na spodzie zamrażarki są kółka ułatwiające transport. Komora chłodnicza posiada wyciągalny kosz, który dodatkowo zwiększa przestrzeń na przechowywanie produktów.

Kontrola temperatury

Dzięki mechanicznemu termostatowi, możemy precyzyjnie ustawić zadaną temperaturę i wygodnie ją kontrolować. Urządzenie doposażono w manualny system odmrażania. Są to dobrze sprawdzone i skuteczne sposoby, które czynią z naszych zamrażarek urządzenia niezawodne i proste w obsłudze.

Dane techniczne

  • Wymiary: 874x580x833 mm
  • Moc: 130 W
  • Zasilanie: 230V
  • Pojemność: 208L
  • Czynnik chłodniczy: R600a
  • Klasa klimatyczna: SN/N/ST/T
  • Zużycie energii: 1.19kWh/24h
Parametry:

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

cookPro
Kwiatowa 26
55-330 Krępice/k.Wrocławia
Poland

71 356 91 33
info@sodapluss.pl

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: