WhatsApp

Wózek Do Potraw Bemar 3x Gn 1/1 Bartscher

Numer katalogowy: 200262
Dostępność: W sprzedaży
7402.00
7402.00
7253.96 7253.96 cena z kodem: WAKACJESTART
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier express przedpłata 29.99

Mobilny bufet: komfortowe utrzymanie ciepła i transportowanie potraw.Błyskawiczne wydawanie ciepłego bufetu.


Informacje o produkcie:
  • Częstotliwość: 50-60 Hz
  • Podstawa: Wymiary: szer. 600 x głęb. 1135 x wys. 370 mm
  • Lampka kontrolna: Nagrzewanie ,Wł./wył.
  • Stan przy dostawie: W stanie całkowicie zmontowanym
  • Sterowanie: Elektronicznie ,Pokrętło
  • Głębokość pojemnika GN maks.: 200 mm
  • Średnica kółek: 125 mm
  • Zakres temperatury do: 90 °C
  • Odbojnik kółek: -
  • Zakres temperatury od: 30 °C
  • Materiał: CNS 18/10
  • Rodzaj przewodu zasilającego: Przewód spiralny
  • Stopień ochrony: IP24
  • Wielkość komory, format GN: 3 x 1/1 GN
  • Nie wchodzi w zakres dostawy: Pojemniki GN
  • Moc przyłączeniowa: 2.1 kW
  • Ilość komór: 3
  • Kranik spustowy wody: Tak
  • Włącznik/wyłącznik: Tak
  • Regulacja temperatury: Bezstopniowo
  • Strefy grzewcze osobno regulowane: Tak
  • Termostat: Tak
  • Kółka skrętne: 4 kółka skrętne, 2 z możliwością zablokowania
  • Długość przewodu: 1.7 m
  • Napięcie: 230 V
  • Rodzaj ogrzewania: Ogrzewanie wodą
  • Ważna wskazówka: -
  • Wymiary: szer. 655.0 x gł. 1300.0 x wys. 910.0 mm
  • Waga: 54,00 kg
Do pobrania:
Karta danych
Instrukcja obsługi
Rysunek w rozłożeniu na części
Schemat ideowy

Parametry:
Wysokość.:
910.0
Szerokość.:
655.0
Napięcie:
230 V
Głębokość.:
1300.0
Materiał:
CNS 18/10
Ważna wskazówka:
-
Nie wchodzi w zakres dostawy:
Pojemniki GN
Ilość komór:
3
Częstotliwość:
50-60 Hz
Lampka kontrolna:
Nagrzewanie ,Wł./wył.
Moc przyłączeniowa:
2.1 kW
Zakres temperatury od:
30 °C
Zakres temperatury do:
90 °C
Kółka skrętne:
4 kółka skrętne, 2 z możliwością zablokowania
Stan przy dostawie:
W stanie całkowicie zmontowanym
Głębokość pojemnika GN maks.:
200 mm
Wielkość komory, format GN:
3 x 1/1 GN
Włącznik/wyłącznik:
Tak
Sterowanie:
Elektronicznie ,Pokrętło
Regulacja temperatury:
Bezstopniowo
Rodzaj ogrzewania:
Ogrzewanie wodą
Termostat:
Tak
Stopień ochrony:
IP24
Średnica kółek:
125 mm
Kranik spustowy wody:
Tak
Długość przewodu:
1.7 m
Strefy grzewcze osobno regulowane:
Tak
Podstawa:
Wymiary: szer. 600 x głęb. 1135 x wys. 370 mm
Odbojnik kółek:
-
Rodzaj przewodu zasilającego:
Przewód spiralny

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

INSTRUKCJA BEZPIECZEŃSTWA - GASTRONOMIA

W celu zapewnienia bezpiecznego użytkowania urządzeń i akcesoriów gastronomicznych, należy przestrzegać poniższych zasad i ostrzeżeń. Dotyczą one wszystkich grup produktów wykorzystywanych w profesjonalnej kuchni.

Zagrożenia ogólne i środki ostrożności

Porażenie prądem: Upewnij się, że wszystkie urządzenia elektryczne są prawidłowo uziemione i regularnie sprawdzane. Unikaj kontaktu z wodą podczas użytkowania.

Oparzenia: Pracując z gorącymi powierzchniami, używaj rękawic ochronnych i zachowuj ostrożność. Monitoruj temperaturę pracy urządzeń.

Skaleczenia i zranienia: Korzystaj z właściwych narzędzi i technik pracy. Zawsze noś rękawice ochronne i uważaj na ostre krawędzie.

Zatrzaśnięcia i przygniecenia: Stosuj osłony i zabezpieczenia w urządzeniach z ruchomymi elementami. Szkol pracowników z zakresu bezpiecznej obsługi.

Pożar: Regularnie czyść urządzenia z tłuszczu i innych łatwopalnych substancji. Sprawdzaj stan instalacji elektrycznej.

Wycieki substancji: W przypadku wycieku smarów lub chemikaliów natychmiast oczyść miejsce i stosuj środki ochrony osobistej.

Uderzenia i upadki: Zabezpiecz przechowywane surowce oraz elementy maszyn. W razie potrzeby używaj kasku ochronnego.

Hałas: Stosuj ochronniki słuchu i przeprowadzaj badania słuchu personelu.

Ergonomia: Dostosuj stanowiska pracy do użytkownika. Zapewnij ergonomiczne szkolenie dla personelu.

Szkodliwe substancje: Unikaj wdychania oparów i pyłów. Zapewnij wentylację i używaj masek ochronnych.

Zalecenia szczegółowe według grup produktowych Urządzenia grzewcze

Ryzyko oparzeń i pożaru.

Nie zostawiaj urządzeń bez nadzoru podczas pracy.

Unikaj kontaktu z gorącymi powierzchniami.

Używaj wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia chłodnicze

Przeznaczone do chłodzenia produktów spożywczych.

Regularnie serwisuj, aby uniknąć wycieków czynnika chłodniczego.

Zachowaj ostrożność – wilgoć może powodować poślizg.

Chemia gastronomiczna

Ryzyko poparzeń chemicznych i zatrucia oparami.

Nie spożywać. W razie kontaktu ze skórą lub oczami – przemyć wodą.

Używać zgodnie z instrukcją i przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

Ryzyko zranienia – szczególnie przy pracy z ostrymi elementami.

Nie wkładaj rąk do ruchomych części.

Stosuj ochronę słuchu przy głośnych urządzeniach.

Meble nierdzewne

Przeznaczone do kontaktu z żywnością.

Uważaj na ostre krawędzie w przypadku uszkodzeń.

Montaż zgodnie z instrukcją.

Urządzenia elektryczne

Ryzyko porażenia prądem i pożaru.

Podłączenie wyłącznie przez wykwalifikowany personel.

Unikać kontaktu z wodą i przeciążeń instalacji.

Urządzenia gazowe

Ryzyko wybuchu i pożaru.

Regularnie sprawdzaj szczelność instalacji gazowej.

Podłączaj wyłącznie przez uprawnione osoby.

Akcesoria gastronomiczne

Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością.

Ryzyko zranienia przy ostrych narzędziach.

Uważaj na metalowe elementy pozostawione na gorących powierzchniach.

Dotyczy wszystkich produktów

Wszystkie produkty posiadają oznaczenie CE oraz spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.

Używaj produktów wyłącznie zgodnie z ich przeznaczeniem.

Przed pierwszym użyciem zapoznaj się z instrukcją obsługi.

Regularne przeglądy i serwis znacząco zmniejszają ryzyko awarii.

W razie awarii natychmiast odłącz urządzenie od zasilania – nie naprawiaj samodzielnie.

Przechowuj urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: