WhatsApp
Brak towaru

Wózek CAMBRO do transportu pojemników 9x GN 1/1 | UGNPR11H9480

Numer katalogowy: UGNPR11H9480
Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
9973.00
9973.00
9274.89 9274.89 cena z kodem: HENDIWIOSNA25
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier express przedpłata 35
  • Przeznaczony do przewozu pojemników GN o różnej wysokości w lokalach gastronomicznych i podczas cateringu
  • Wykonany z najnowocześniejszego materiału kompozytowego odpornego na kwasy spożywcze i substancje chemiczne, łatwego w utrzymaniu w czystości
  • Konstrukcja zapewniająca doskonałą ładowność przy zachowaniu odpowiedniego przepływu powietrza między pojemnikami
  • Odstęp między prowadnicami: 76 mm
  • Prowadnice blokowane zabezpieczają pojemniki GN przed wysunięciem się
  • Wysoka odporność termiczna (do 200°C) pozwalająca na przewóz nawet bardzo gorących pojemników
  • Duża stabilność podczas przewozu dzięki 4 cichobieżnym, obrotowym kółkom z niebrudzącą, termoplastyczną gumą
  • Nadaje się do czyszczenia myjkami ciśnieniowymi
  • Konstrukcja modułowa
  • Możliwość transportu pojemników GN w różnej konfiguracji
  • Do samodzielnego montażu
  • 9 × GN 1/1 (H)65 mm lub podwójna liczba pojemników GN 1/2 dla odpowiedniej wysokości lub potrójna liczba pojemników GN 1/3 dla odpowiedniej wysokości
  • 4 × GN 1/1 (H)100 mm lub podwójna liczba pojemników GN 1/2 dla odpowiedniej wysokości lub potrójna liczba pojemników GN 1/3 dla odpowiedniej wysokości
  • 4 × GN 1/1 (H)150 mm lub podwójna liczba pojemników GN 1/2 dla odpowiedniej wysokości lub potrójna liczba pojemników GN 1/3 dla odpowiedniej wysokości
  • 3 × GN 1/1 (H)200 mm lub podwójna liczba pojemników GN 1/2 dla odpowiedniej wysokości lub potrójna liczba pojemników GN 1/3 dla odpowiedniej wysokości
  • Para prowadnic 45 kg
  • Cały wózek 170 kg
  • Waga netto: 15,3 kg
Parametry:

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: